5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Vogelwering in een tuin

Vogels uit een tuin weren

Voordat u vogels gaat weren, is het belangrijk om te begrijpen waarom ze in uw tuin zijn. Er kunnen verschillende redenen zijn voor de overlast, zoals de aanwezigheid van voedselbronnen zoals fruitbomen, bessenstruiken, zaden of noten. Maar ook beschutting en nestgelegenheid kunnen vogels aantrekken. Het is belangrijk om de oorzaak van de overlast te begrijpen, zodat u de juiste maatregelen kunt nemen om deze te verminderen.

 

Bij Ongediertewinkel.nl vind u de beste producten om zelf vogels te weren uit uw tuin. De onderstaande producten zijn door ons geselecteerd als meest geschikt voor deze situatie.

2. Met een draadsysteem tegen vogels

Om vogels te weren van uw schutting of andere randen voor vogels om te staan, kunt u gebruik maken van een draadsysteem. Dit is een constructie van posten en staaldraad die ervoor zorgen dat vogels niet meer kunnen landen op de plek waar deze staan.

 

Voor de constructie hiervan heeft u nodig: posten, staaldraad, pluggen voor postenveertjes en draadhulsjes. Naast pluggen kunnen de posten ook met voetjes voor posten worden bevestigd.

Draadsysteem producten

3. Met vogelnetten

Met vogelnetten kunt u stukken tuin beschermen zoals uw terras of boven uw autoparkeerplaats. Vogelnetconstructies kunt u zelf plaatsen. Deze netten komen in 5x5m en 10x10m. De maaswijdtes zijn 19mm of 50mm. U kunt kiezen uit zwarte of zandkleurige netten. Het bevestigen van deze netten kan doormiddel van een standaard of deze kunnen worden vastgemaakt aan randen met klemmen of oogringen.

Alle vogelnetten