5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Ratten in een supermarkt

Hoe komen ratten in een bakkerij?

Er zijn verschillende manieren waarop ratten in de supermarkt terecht kunnen komen. Ze kunnen via openingen in muren en vloeren binnenkomen, of via afvoerleidingen. Ook kunnen ze binnenkomen via deuren die niet goed sluiten of via vracht die geleverd wordt. Eenmaal binnen kunnen ratten zich snel vermenigvuldigen en een plaag veroorzaken.

 

Ratten bestrijden in een bakkerij

Ratten in de supermarkt zijn niet alleen onhygiënisch, maar ook een bedreiging voor de gezondheid van klanten en werknemers. Ze verspreiden ziekten en kunnen voedsel besmetten met hun urine en uitwerpselen. Bovendien kunnen ze aanzienlijke schade aanrichten aan voorraden, apparatuur en infrastructuur, wat kan leiden tot hoge kosten voor de supermarkt.

 

Om tot de juiste keuze te komen hebben we de beste ratten bestrijdingsmiddelen hieronder voor u op een rijtje gezet. Alle deze middelen zijn voor dat de winkel open gaat weer makkelijk op te ruimen.

1. Met ratten lijmplanken

Ook in supermarkten kunnen lijmplanken erg handig zijn. Met rattenlijmplanken kan er snel veel worden weggevangen en bied daarmee een effectieve korte termijn oplossing. Wel is het belangrijk dat u gebruik maakt van rattenlokstof. Aangezien er in een supermarkt overal geur van voedsel te vinden is, is het extra belangrijk dat de ratten naar de vallen toe worden gelokt.

Alle ratten lijmplanken

2. Met Rattengif

Rattenvoerkisten met gif zijn in supermarkten een goede manier om ratten te bestrijden. Ze zijn makkelijk te plaatsen onder objecten langs de muren. Rattengif is helaas verboden in Nederland maar in muizengif zit gelukkig veel van dezelfde werkzame stoffen. Het is belangrijk om de lokdozen met gif op tactische plaatsen in de supermarkt neer te zetten.

3. Elektrische rattenvallen

Elektrische rattenvallen zijn handige herbruikbare rattenbestrijders. Ze zijn makkelijk langs muren of onder werktafels en objecten te plaatsen. Met het indicatielampje kunt u gemakkelijk controleren op vangst en de val meteen legen en opnieuw activeren. Voor het aantrekken van ratten raden we onze rattenlokstof aan.

Alle elektrische rattenvallen

4. ratten weren

U vind hier genoeg opties om ratten bestrijden. Het is natuurlijk nog veel beter als de ratten in eerst instantie al niet binnen kunnen komen. Zo voorkomt u veel overlast en mogelijke gezondheidsrisico’s. Ratten weren doet u door eerst goed te onderzoeken waar ratten mogelijk binnen kunnen komen. Dit kan al door hele kleine gaten en spleten. Deze kunnen vervolgens worden afgedicht met o.a. deurborstels, rattenkit en staalwol.

Alles om ratten te weren