Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Een bestelling retourneren

Heeft u het verkeerde artikel ontvangen of bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kunt u de bestelling of een gedeelte daarvan binnen 14 dagen retour sturen. Hieronder leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat.

 

Mocht u er toch niet helemaal uit komen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice
Bestelling retour sturen naar Ongediertewinkel
Retourneer uw aankoop

Een bestelling of artikel retour sturen

Voor uw bestelling bij Ongediertewinkel.nl geldt een zichttermijn van 14 werkdagen na levering van het product. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Bent u niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. U hoeft dan alleen de verzendkosten voor het terugsturen te betalen.

 

 

Als het artikel beschadigd is of niet compleet geleverd werd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.

 

 

U kunt artikelen retourneren:

 

 

  • Binnen de zichtermijn van 14 werkdagen.
  • Als de artikelen compleet zijn.
  • Als de artikelen in originele staat zijn en in originele verpakking.

 

 

Als de verpakking toelaat dat het product beoordeeld kan worden zonder deze te beschadigen, is er geen reden om de originele verpakking niet terug te sturen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken die nodig is om te beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien de product verpakking beschadigd is en dit niet nodig was voor de beoordeling van het product, kunnen wij de retourzending niet accepteren.

 

 

Retourformulier

 

Voor het retourneren van producten dien je ons Retourformulier gebruiken. Hierop kun je aangeven waarom je het artikel terugstuurt en kun je de nodige gegevens invullen. Voeg het retourformulier altijd bij, voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel. Zorg voor een deugdelijke verpakking en doos.

 

 

Retour sturen via een PostNL punt

 

U kan de bestelling retour sturen via een PostNL punt. Zorg ervoor dat je aankoopfactuur en het retourformulier altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het product en of je de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Ongediertewinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de verzending en eventuele schade.

 

 

Terugbetaling retourzending

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij de geretourneerde producten controleren en bekijken of deze volgens onze retourvoorwaarden zijn teruggestuurd. Als alles correct is geretourneerd, wordt het bedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terugbetaald.

 

 

Vragen? Wij helpen u graag

Adresgegevens Kantoor & Magazijn

De Oude Werf 56 1851 PW Heiloo T 072 532 4507 E [email protected]

Onze openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Veelgestelde vragen

Ga naar de veelgestelde vragen pagina voor handige oplossingen. Bespaar tijd en krijg direct antwoord op je vragen. Of je nu wilt weten hoe je ongedierte kunt voorkomen of welk product het beste is voor jouw situatie, onze uitgebreide FAQ-sectie biedt eenvoudige en directe hulp voor al je vragen!
Veelgestelde vragen

Ongedierte Blog

In onze uitgebreide collectie artikelen delen wij met passie onze diepgaande kennis en expertise over het effectief bestrijden van ongedierte. Door onze blogs te lezen, krijg je waardevolle inzichten en adviezen over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen en oplossingen voor verschillende soorten ongedierte.
Bekijk alle blogs

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Zakelijk bestellen

Veel bedrijven hebben te maken met ongedierte, en gelukkig hebben wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing beschikbaar. Of je nu behoefte hebt aan een of een bestrijdingsstrategie, op rekening wilt bestellen of een offerte aan wilt vragen, wij zijn er om te helpen. Neem snel een kijkje op onze zakelijke pagina!
Naar zakelijk

© Ongediertewinkel - 2024