5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • Bereikbaar tot 17:00
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Wij helpen u graag

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen. U vindt hier zowel algemene vragen over Ongediertewinkel zelf als vragen over het bestrijden van ongedierte. De algemene vragen gaan over het bestellen, bezorgen en betalen van een bestelling. De overige vragen betreffen het type ongedierte en de optimale uitvoering van de bestrijding.

 

Om het voor u makkelijker te maken om de juiste vraag te vinden, hebben wij de vragen in verschillende categorieën verdeeld die u hieronder overzichtelijk terug kunt vinden. Heeft u toch nog vragen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze specialisten.

Contact opnemen
Veelgestelde vragen - FAQ
Vragen?

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Kies hieronder de categorie en u zult snel een antwoord vinden op uw vraag.

 

Heeft u specifieke vragen die u niet kunt vinden in het onderstaande overzicht? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer: 072 – 53 24 507 of maak gebruik van ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Algemene vragen?

Bekijken
Zelf muizen bestrijden

Vragen over muizen?

Bekijken
Ratten bestrijden

Vragen over ratten?

Bekijken
Houtworm bestrijden

Vragen over houtworm?

Bekijken
Insecten bestrijden

Vragen over kruipende insecten?

Bekijken
Vliegen bestrijden

Vragen over vliegende insecten?

Bekijken
Vogelwering

Vragen over vogelwering?

Bekijken
Boktor bestrijden

Vragen over boktor?

Bekijken
Mollen bestrijden

Vragen over mollen?

Bekijken
Katten verjagen

Vragen over katten?

Bekijken
Electrische vliegenlampen

Vragen over vliegenlampen?

Bekijken
Marter verjagen

Vragen over marters?

Bekijken
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

Ongedierte Blog

In onze uitgebreide collectie artikelen delen wij met passie onze diepgaande kennis en expertise over het effectief bestrijden van ongedierte. Door onze blogs te lezen, krijg je waardevolle inzichten en adviezen over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen en oplossingen voor verschillende soorten ongedierte.
Bekijk alle blogs

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Zakelijk bestellen

Veel bedrijven hebben te maken met ongedierte, en gelukkig hebben wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing beschikbaar. Of je nu behoefte hebt aan een of een bestrijdingsstrategie, op rekening wilt bestellen of een offerte aan wilt vragen, wij zijn er om te helpen. Neem snel een kijkje op onze zakelijke pagina!
Naar zakelijk

© Ongediertewinkel - 2024