5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 2 - De beste producten tegen mollen

Mollen bestrijden

Als je een mooie tuin hebt, weet je hoe frustrerend het kan zijn om deze te zien beschadigd worden door mollen. Deze ondergrondse dieren graven gangen en veroorzaken hopen aarde die je gazon en planten kunnen beschadigen. Het is belangrijk om mollen snel te bestrijden voordat ze nog meer schade aanrichten.

 

Hieronder vind u de beste producten om zelf effectief mollen mee te bestrijden. Dit kan doormiddel van klemmen, elektrische mollenverjagers en geurzakjes/korrels.

Wij raden u de volgende opties aan:

1. Mollenverjagers

Elektrische mollenverjagers zijn apparaten die u in de grond plaatst en daar zorgen voor geluidsfrequenties die door de grond zullen trillen. Deze signalen werken zeer irriterend voor mollen en zullen daardoor weg gaan uit uw grond. Deze verjagers hebben een puntige vorm waarmee u ze gemakkelijk in de grond prikt. Let bij de aankoop van een mollenverjager vooral op het bereik. Deze variëren bij onze modellen van 100m2 tot wel 1200m2.

2. Met mollenklemmen

Mollenklemmen bestaan al erg lang en hebben zichzelf bewezen als een zeer efficiënte mollenbestrijdingsmiddel. U plaatst deze klemmen bij het begin van een mollentunnel bovenaan een molshoop. Graaf de bovenkant voorzichtig weg zodat de tunnel zichtbaar word. Zet de aangespannen klem in de tunnel en graaf het geheel vervolgens weer dicht zodat er geen daglicht zichtbaar meer is. Let er hierbij op dat de het bovenste gedeelte nog uit de grond steekt. Naast klemmen bieden we ook een diervriendelijke mollentunnel aan. Hiermee kunt u de mollen levend vangen.

3. Met geur oplossingen

Met deze 100% natuurlijke producten kan u mollen op een milieuvriendelijke manier verdrijven. U plaatst deze middelen in de mollengangen en u ziet snel het gewenste resultaat zien. U dient er wel rekening mee te houden dat de behandeling met deze middelen af en toe herhaalt moet worden.

© Ongediertewinkel - 2024