5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 2 - De beste producten tegen honden en katten

Katten en honden weren

Katten staan bekend om hun onafhankelijke aard, maar soms kunnen ze ook een handvol zijn. Als je last hebt van katten in je tuin of huis, zijn er verschillende methodes die je kunt proberen. Een van de meest effectieve manieren om katten te bestrijden is om een ​​afschrikmiddel te gebruiken. Honden zijn geweldige huisdieren, maar soms kunnen ze problematisch gedrag vertonen, zoals blaffen, graven of bijten. Als je een hond hebt die zich misdraagt, zijn er verschillende manieren om dit aan te pakken. Een van de meest effectieve manieren is door middel van training en socialisatie.

Wij raden u de volgende opties aan:

1. Verjagers voor katten en honden

Honden en katten kunnen op afstand worden gehouden met elektrische verjagers. Dit zijn apparaten die werken doormiddel van geluiden en signalen die worden uitgezonden nadat honden of katten langs de bewegingssensor komen. Verjagers hebben een bepaald bereik en ook een vaste kijkhoek. Hou bij de keuze van uw verjager dus rekening met de maten en afstanden van uw locatie. Deze signalen kunnen voor sommige mensen hoorbaar zijn. Het is dus niet verstandig deze naast uw zitplek in de tuin te zetten.

2. Met geurzakjes, korrels en sprays

Katten en honden kunnen op afstand worden gehouden door het plaatsen van barrières in de vorm van korrels, sprays of geurzakjes. Deze middelen verspreiden een geur die door katten en honden als irriterend worden beschouwd. Door deze tactisch in uw tuin en rond uw huis te plaatsen kunt u deze dieren op afstand houden.

© Ongediertewinkel - 2024