5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Ratten in een restaurant of eetcafé

De Gevaren van Ratten in een Restaurant of cafés

Het is algemeen bekend dat ratten ziektes kunnen verspreiden, waaronder Salmonella en Leptospirosis. Als ratten aanwezig zijn in een restaurant, kunnen ze deze ziektes verspreiden naar gasten en personeel. Dit kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en een negatieve reputatie voor het restaurant.

 

Ratten bestrijden in een restaurant of een café

Ratten kunnen ook aanzienlijke schade veroorzaken aan eigendommen en apparatuur. Ze kunnen bijvoorbeeld door elektrische kabels knagen, wat kan leiden tot brand. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen om ratten uit het restaurant te verwijderen.

 

Ongediertewinkel.nl heeft voor u de artikelen die het beste werken hieronder voor u verzameld. Zo weet u zeker dat u de juiste spullen in huis haalt om uw restaurant of eettent weer rattenvrij te krijgen.

1. Met ratten lijmplanken

Lijmplanken zijn van alle soorten rattenvallen het meest effectief. Eenmaal gevangen is geen ontsnappen meer mogelijk. Ook voor in het restaurant is het daarom een absolute aanrader. De lijmplanken plaats u op de hotspots voor ratten. Dit is vaak waar etenswaar ligt opgeslagen en waar word gegeten. Vergeet de planken echter niet weer weg te voordat uw zaak open gaat! Om de vangkans nog groter te maken kunt u gebruik maken onze speciale rattenlokstof.

Alle ratten lijmplanken

2. Elektrische rattenvallen

Elektrische rattenvallen zijn in restaurants en eetcafés zeer geschikt door hun snelle en efficiënte werkwijze en discrete vormgeving. Door zijn gestroomlijnde design kunt u deze vallen makkelijk buiten het zicht van klanten onder kasten/objecten of langs de muren plaatsen. Ratten lokt u met een lokstof in de val. Zodra de rat helemaal in val is gekropen krijgt deze en series aan stroomstoten waardoor deze pijnloos sterft. Deze vallen hebben een handig indicatielampje die u laat weten zodra de val is afgegaan.

Alle elektrische rattenvallen

3. Ratten weren

U vind hier genoeg opties om ratten bestrijden. Het is natuurlijk nog veel beter als de ratten in eerst instantie al niet binnen kunnen komen. Zo voorkomt u veel overlast en mogelijke gezondheidsrisico’s. Ratten weren doet u door eerst goed te onderzoeken waar ratten mogelijk binnen kunnen komen. Dit kan al door hele kleine gaten en spleten. Deze kunnen vervolgens worden afgedicht met o.a. deurborstels, rattenkit en staalwol.

Alles om ratten te weren

© Ongediertewinkel - 2024