5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - De beste producten voor wespen bestrijding

Hoe kun je wespen op een veilige manier bestrijden?

Als je last hebt van wespen in de tuin of op het terras, kun je deze op een veilige manier bestrijden. Er zijn enkele dingen die je kunt doen om wespen op afstand te houden:

 

– Dek voedsel af: wespen worden aangetrokken door zoetigheid en vlees.
– Maak gebruik van geuren: wespen houden niet van geuren zoals pepermunt, citroen, eucalyptus en kruidnagel. Je kunt bijvoorbeeld een schaaltje met citroen of pepermuntolie op tafel zetten om wespen op afstand te houden.
– Plaats een wespenval of gebruik een van onze wespensprays.
Op deze pagina vind u de beste producten voor het zelf bestrijden van wespen en hun nesten. De keuzes zijn gebaseerd op feedback van onze klanten en onze eigen jarenlange ervaring.

1. Met sprays tegen wespen

U kunt wespen het beste bestrijden door ze bij de bron aan te pakken. Dit doet u door het nest te behandelen met wespenspray. U kunt deze middelen ook gebruiken voor openingen in de spouw of andere ingangen van nesten. Wespen bestrijden kunt u het best na zonsondergang doen. De wespen zijn dan minder actief.

 

In het geval van een zichtbaar nest spuit u direct op het nest. Als het nest in een opening van bijvoorbeeld een spouwmuur tussen dakpannen zit, dan maakt u gebruik van de spuitlans. Hiermee spuit u eerst rondom de ingang. Vervolgens spuit zo diep mogelijk in de opening richting het nest. Op deze manier zullen wespen worden vergiftigd elke keer als deze in en uit het nest vliegen.

2. Met wespenvallen

Wespenvallen zijn een simpele maar zeer effectieve oplossing voor het vangen van wespen in uw tuin of op uw balkon. Door de vorm van deze vallen kunnen wespen makkelijk in de val vliegen maar kunnen er vervolgens niet meer uit. De wespen worden aangetrokken door een lokstof. Wespenlokstof is ook los te bestellen.

© Ongediertewinkel - 2024