5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Muizen in een supermakrt

1. Met muizen lijmplanken

Lijmplanken zijn ook in supermarkten de beste optie om snel veel muizen te vangen. Wel is het belangrijk dat u gebruik maakt van muizenlokstof. Aangezien er in een supermarkt overal geur van voedsel te vinden is, is het extra belangrijk dat de muizen naar de vallen toe worden gelokt.

Alle muizen lijmplanken

2. Met muizengif

Voor in supermarkten kan muizengif geplaats in muizen voerdoosjes ook een goed bestrijdingsmiddel zijn. Het voordeel van deze producten is dat ze discreet zijn en ook weer makkelijk weg te halen zijn voordat de supermarkt weer open gaat. Het is belangrijk om de lokdozen met gif op tactische plaatsen in de supermarkt neer te zetten. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid aan voedsel en geuren die hier aanwezig zijn. Om het aantrekken van muizen te helpen kunt u het beste gebruik maken van onze Ronada Muizenlokstof.

Bekijk al het muizengif

3. Elektrische muizenvallen

Elektrische muizenvallen zijn zeer discreet waarbij na vangst de dode muis niet zichtbaar voor klanten. Wel zo belangrijk in winkels als supermarkten. Met het indicatielampje kunt u gemakkelijk controleren op vangst en de val meteen legen en opnieuw activeren. Ook hier is muizenlokstof aan te raden.
Muizenvallen zijn een traditionele en effectieve manier om muizen te vangen en te doden. Er zijn verschillende soorten muizenvallen beschikbaar, waaronder houten klapvallen en elektronische vallen. Het is belangrijk om de vallen op de juiste manier te plaatsen om de kans op succes te vergroten. Plaats de vallen bijvoorbeeld langs muren, waar muizen vaak langslopen, en zorg ervoor dat ze niet worden verstoord.

Alle elektrische muizenvallen

4. Muizen weren

U vind hier genoeg opties om muizen bestrijden. Het is natuurlijk nog veel beter als de muizen in eerst instantie al niet binnen kunnen komen. Zo voorkomt u veel overlast en mogelijke gezondheidsrisico’s. Muizen weren doet u door eerst goed te onderzoeken waar muizen mogelijk binnen kunnen komen. Dit kan al door hele kleine gaten en spleten. Deze kunnen vervolgens worden afgedicht met o.a. deurborstels, muizenkit en staalwol.

Alles om muizen te weren