5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Vogelwering op een balkon

Vogels om een balkon bestrijden

Vogels kunnen een aantal problemen veroorzaken op je balkon. Ze kunnen je meubels en planten bevuilen met hun uitwerpselen, wat moeilijk schoon te maken kan zijn. Vogels kunnen ook gaan nestelen op je balkon, wat zorgt voor een rommelige en lawaaierige omgeving. Daarnaast kunnen vogels insecten en ander ongedierte aantrekken, wat weer andere problemen kan veroorzaken.

 

Hieronder vind u producten die naar onze jarenlange ervaring het beste werken voor vogelwering op een balkon.

1. Met vogelnetten

De beste en meest structurele oplossing voor vogeloverlast op een balkon is het gebruik van vogelnetten. Dit zijn netten die u kunt gebruiken om uw volledige balkon af te schermen voor vogels. De keuze voor het juiste vogelnet hangt af van de soort vogels waar u last van heeft en de afmetingen van uw balkon.

 

Deze netten komen in 5x5m en 10x10m. De maaswijdtes zijn 19mm of 50mm. U kunt kiezen uit zwarte of zandkleurige netten. U kunt deze bevestigen doormiddel van oogschroeven, oogjes op plaat of balkklemmen.

Alle vogelnetten

2. Met een draadsysteem tegen vogels

Om de reling van uw balkon vrij te houden van vogels kunt u gebruik maken van een draadsysteem. Dit is een constructie van posten en staaldraad die ervoor zorgen dat vogels niet meer kunnen landen op de plek waar deze staan.

 

Voor de constructie hiervan heeft u nodig: posten, staaldraad, pluggen voor postenveertjes en draadhulsjes. Naast pluggen kunnen de posten ook met voetjes voor posten worden bevestigd.

Draadsysteem producten

© Ongediertewinkel - 2024