5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Houtworm in dik hout of balken

1. Met houtinjectie techniek

Voor het behandelen van dikke houten balken of erg hard hout kunt u het beste gebruik maken van houtinjectietechniek. Dit houd in dat u houtwormbestrijdingsmiddel onder hoge druk in het hout spuit doormiddel van pluggen. U boort om de 15 cm gaten in het hout voor de pluggen. Vervolgens slaat u deze in het hout. Met het houtinjectie apparaat kunt vervolgens het middel onder hoge druk inspuiten. De houtinjectiepluggen zorgen er voor dat het middel vervolgens in het hout blijft door een balafdichting.

2. Met complete pakketten

Voor normale balken met een gemiddelde houtdichtheid is het gemakkelijker en goedkoper om gebruik te maken van een oppervlakte behandeling. Hierbij spuit u het houtwormbestrijdingsmiddel direct op het hout en trekt dit vervolgens in. In onze complete pakketten vind u alles wat u nodig heeft voor het bestrijden van hout aantastende insecten.

 

Voor de behandeling maakt u gebruik van alle meegeleverde bescherming en hulpmiddelen. Al deze middelen zijn op oliebasis en hebben na het opspuiten 24 uur nodig om in te trekken. Hierna dient u de ruimte een aantal uur goed te ventileren.

Alle houtworm pakketten

3. Bescherming en hulpmiddelen

Voor alle soorten houtworm en boktor bestrijdingsmiddelen geld dat u gebruikt dient te maken van beschermende middelen. Zo raden we aan een masker met filter te gebruiken, een beschermende bril en overall te dragen en handschoenen aan te doen. Al deze middelen zijn naast in een compleet pakket ook los verkrijgbaar. Ook bieden we handige hulpmiddelen zoals een trechter en een staalborstel.

Alle beschermingsmiddelen

© Ongediertewinkel - 2024