5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Vogelwering op platte daken

Vogels op platte daken bestrijden

Als u een plat dak heeft, is de kans groot dat u al eens te maken heeft gehad met vogels die uw dak als broedplaats of als rustplek gebruiken. Vogels op een plat dak kunnen een groot probleem zijn en veroorzaken overlast. Vogelpoep kan bijvoorbeeld uw dakbedekking aantasten en er onaantrekkelijk uit laten zien. Bovendien kunnen vogels ook geluidsoverlast veroorzaken en zelfs schade aanrichten aan uw dak. Gelukkig zijn er verschillende effectieve oplossingen om vogels op een plat dak te bestrijden, zoals vogelpinnenvogelnetten en ultrasone vogelverjagers.

 

Iedere situatie is anders en daarom is het belangrijk dat u de juiste keus maak voor uw probleem. Hieronder vind u de beste en meest geschikte producten voor het weren van vogels op platte daken.

1. Met vogelnetten

Met vogelnetconstructies kunt u op platte daken hele stukken dak afschermen voor vogels. Deze netten komen in 5x5m en 10x10m. De maaswijdtes zijn 19mm of 50mm. U kunt kiezen uit zwarte of zandkleurige netten. Het bevestigen van deze netten kan doormiddel van een standaard of deze kunnen worden vastgemaakt aan randen met klemmen of oogringen.

Alle vogelnetten

2. Met duivenpinnen

Met duivenpinnen kunnen alle randen van het dak compleet worden afgebakend voor vogels. Zo kan de overlast door uitwerpselen worden tegengegaan. Ook grotere vlakke stukken kunnen met deze vogelpinnen worden beschermd. Duivenpinnen worden per meter geleverd en bestaan uit losse segmenten die gemakkelijk op maar kunnen worden gemaakt door stukjes af te breken. Deze pinnen hebben allemaal een verschillende spreiding. Kijk dus goed welke spreiding van pinnen voor uw situatie het meest geschikt is. De pinnen kunt u bevestigen door deze vast te schroeven of vast te lijmen me onze lijm voor duivenpinnen.

Alle duivenpinnen