• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Top 3 beste producten voor wespen bestrijding

Wespen zijn voor veel mensen een grote lastpost. U zit lekker in uw tuin of op uw balkon te genieten en dan word u belaagd door deze geelzwarte insecten. Wespen zijn stekende insecten die afkomen op geuren van zoetigheid en voedsel. Om deze te bestrijden kunt u gebruik maken van ons ruime assortiment aan wespenvallen en bestrijdingsmiddelen.

 

Op deze pagina vind u de beste producten voor het zelf bestrijden van wespen en hun nesten. De keuzes zijn gebaseerd op feedback van onze klanten en onze eigen jarenlange ervaring.

 

Optie 1 - Met sprays tegen wespen

U kunt wespen het beste bestrijden door ze bij de bron aan te pakken. Dit doet u door het nest te behandelen met wespenspray. U kunt deze middelen ook gebruiken voor openingen in de spouw of andere ingangen van nesten. Wespen bestrijden kunt u het best na zonsondergang doen. De wespen zijn dan minder actief.

 

In het geval van een zichtbaar nest spuit u direct op het nest. Als het nest in een opening van bijvoorbeeld een spouwmuur tussen dakpannen zit, dan maakt u gebruik van de spuitlans. Hiermee spuit u eerst rondom de ingang. Vervolgens spuit zo diep mogelijk in de opening richting het nest. Op deze manier zullen wespen worden vergiftigd elke keer als deze in en uit het nest vliegen.

Optie 2 - Met wespenvallen

Wespenvallen zijn een simpele maar zeer effectieve oplossing voor het vangen van wespen in uw tuin of op uw balkon. Door de vorm van deze vallen kunnen wespen makkelijk in de val vliegen maar kunnen er vervolgens niet meer uit. De wespen worden aangetrokken door een lokstof. Wespenlokstof is ook los te bestellen.

Naar boven