5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Muizen op zolder

Identificeren van muizen op zolder

Het is belangrijk om te weten hoe je muizen op zolder kunt identificeren. Meestal worden ze herkend door het geluid dat ze maken, zoals geknaag of getrippel. Soms zijn ook de uitwerpselen van muizen te vinden. Muizenpoep lijkt op kleine, langwerpige korrels en kan overal op zolder worden aangetroffen.

2. Met een muizenverjager

Muizen verjagen met een muizenverjager op zolder werkt zeer goed. Het nadeel van een muizenverjager is dat het vaak niet werkt als er voedsel aanwezig is zoals in een keuken. Op zolder is dat niet het geval en dus is een muizenverjager uitermate geschikt.

Alle muizenverjagers

3. Met muizengif

Muizen bestrijden op zolder kan eenvoudig met muizengif. Op andere plekken in huis is het belangrijk dat het muizengif in een lokdoosje wordt gedaan omdat daar kinderen of huisdieren aanwezig kunnen zijn maar op zolder is dit vaak niet het geval. Als die wel aanwezig zijn adviseren wij natuurlijk wel om het in een muizenlokdoos te doen.

Bekijk al het muizengif

© Ongediertewinkel - 2024