5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Houtworm of boktor in vloeren

1. Met complete pakketten

Voor het behandelen van houtworm of boktor in grotere oppervlaktes zoals vloeren is het aan te raden gebruik te maken van de complete pakketten tegen houtworm of boktor. Deze pakketten bieden genoeg houtwormmiddel om grote stukken vloer aan te pakken. Ook vind u in het pakket alle nodige bescherming en hulpmiddelen.

 

Zorg voor het opspuiten van het bestrijdingsmiddel dat uw vloer schoon is en dat alle lagen lak en verf zijn verwijderd. Vervolgens spuit u ongeveer 250 ml houtwormmiddel per m2 vloer. Hierna laat u het middel 24 uur intrekken. Na het intrekken laat u de ruimte een aantal uur ventileren.

Alle complete pakketten

2. Met houtworm en boktor bestrijdingsmiddelen

Mocht u alle bijbehorende bescherming en hulpmiddelen voor een houtwormbehandeling al in huis hebben dan kunt u bij ons ook losse vaten houtworm bestrijdingsmiddel aanschaffen. Voor het behandelen van een vloer raden we de grotere verpakkingen van onze houtwormmiddelen aan. Deze middelen worden verkocht per 5 liter of zelfs per 20 liter. U vind bij ons de merken Embasol, Perfacs en Embalan.

 

Al deze middelen zijn op oliebasis en hebben na het opspuiten 24 uur nodig om in te trekken. Hierna dient u de ruimte een aantal uur goed te ventileren.

Alle bestrijdingsmiddelen

3. Bescherming en hulpmiddelen

Voor alle soorten houtworm en boktor bestrijdingsmiddelen geld dat u gebruikt dient te maken van beschermende middelen. Zo raden we aan een masker met filter te gebruiken, een beschermende bril en overall te dragen en handschoenen aan te doen. Al deze middelen zijn naast in een compleet pakket ook los verkrijgbaar. Ook bieden we handige hulpmiddelen zoals een trechter en een staalborstel.

Alle beschermingsmiddelen

© Ongediertewinkel - 2024