5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Ongedierte in een ziekenhuis

Ongediertebestrijding in Ziekenhuizen – Verpleeghuizen – Gehandicaptenzorg – Tandartsen – Huisartsen en gezondheidscentra: Een belangrijke stap in de medisch specialistische zorg!

 

Bij Ongediertewinkel.nl vindt u verschillende producten om ongedierte te bestrijden en te voorkomen in ziekenhuizen.

Bekijk alle producten
Ongedierte in een ziekenhuis

Ongediertebestrijding in ziekenhuizen

In zowel verpleeg als ziekenhuizen, waar gezondheid en het welzijn van patiënten centraal staan, is het van zeer groot belang om over een hygiënische en veilige omgeving te beschikken. Jammer genoeg kunnen ook verpleeg en ziekenhuizen, net als andere gebouwen, te maken krijgen met ongedierte zoals muizenratten, kruipende en vliegende insecten. Het is mogelijk om samen met Ongediertewinkel effectief te voorkomen dat ongedierte en insecten de kwaliteit van de medische zorg te waarborgen en de gezondheid van zowel patiënten als medisch personeel te beschermen. Met o.a. de vele detectiemiddelen die Ongediertewinkel in haar assortiment heeft voorkomt uw organisatie dat muizen, ratten en insecten problemen kunnen veroorzaken.

 

Muizen en ratten zijn gefreesde indringers voor verpleeghuizen, ziekenhuizen en overige gezondheidscentra. De muizen en ratten kunnen zich voeden met voedselvoorraden, wat niet alleen de medische veiligheid raakt maar ook een financieel verlies veroorzaakt, daarnaast zijn deze ongedierte  ook een potentieel gevaar voor de voedselveiligheid. Bovendien kunnen muizen, ratten en insecten ziekteverwekkers verspreiden door hun uitwerpselen en urine achter te laten, wat ernstige infecties kan veroorzaken bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem.

De beste producten voor ziekenhuizen

Insecten in de zorg

Kruipende insecten, zoals kevers, mijten, vlooienkakkerlakken en mieren, kunnen zich ook verspreiden in o.a. ziekenhuizen en kunnen overleven in de kleinste hoekjes en gaatjes. Zowel de muizen, ratten en kruipende insecten zijn in staat om zich snel voort te planten daarnaast kunnen deze ongedierte bacteriën met zich meedragen die ziektes kunnen overdragen. Vliegende insecten, zoals muggenmottenwespen en vliegen, kunnen de vele irritaties ook vele ongemakken veroorzaken en dan vooral bij patiënten die al verzwakt zijn door een ziekte.

 

Omdat het niet te voorkomen is dat ook in verpleeghuizen en ziekenhuizen schuilplekken voor knaagdieren en insecten aanwezig zijn door de complexiteit van deze gebouwen, met talloze kamers, gangen en ventilatiesystemen, kunnen ongedierte gemakkelijk binnenkomen en zich hier schuil houden en voortplanten. Daarom zijn de juiste producten van Ongediertewinkel en een grondige en doelgerichte aanpak van ongediertebestrijding noodzakelijk om besmetting te voorkomen en de gezondheidsrisico’s te minimaliseren.

 

Om een veilige en hygiënische omgeving te creëren, moeten ziekenhuizen en verpleeghuizen zorgvuldig omgaan met hun ongedierteprobleem en de juiste producten bestellen bij Ongedierewinkel.nl  Er moet rekening gehouden worden met het gebruik van veilige en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen die de gezondheid van patiënten en medewerkers niet in gevaar brengen. Hierbij kan men denken aan het gebruik van vallen en lokaasdozen voor knaagdieren en insectenvallen om te zorgen dat ongedierte beheersbaar blijft in de instellingen.

 

Regelmatige inspecties en monitoring van de verpleeg en ziekenhuisomgeving helpen ook om snel in te grijpen bij een eventuele ongedierteplaag.

De beste producten tegen insecten

Ongediertewinkel denkt mee!

Ongediertewinkel.nl kan u bijstaan voor het waarborgen van een ongediertevrije omgeving in verpleeg en ziekenhuizen. Het voorkomt verspreiding van ziekten, minimaliseert gezondheidsrisico’s voor patiënten en medisch personeel en draagt bij aan een veilige en comfortabele behandelingsomgeving voor iedereen die het verpleeg of ziekenhuis betreedt. Met een geïntegreerde aanpak van Ongediertewinkel kunnen verpleeg en ziekenhuizen een gezonde en gastvrije omgeving creëren waarin de focus ligt op het herstel en welzijn van hun patiënten.

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Ongedierte Blog

In onze uitgebreide collectie artikelen delen wij met passie onze diepgaande kennis en expertise over het effectief bestrijden van ongedierte. Door onze blogs te lezen, krijg je waardevolle inzichten en adviezen over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen en oplossingen voor verschillende soorten ongedierte.
Bekijk alle blogs

Veelgestelde vragen

Ga naar de veelgestelde vragen pagina voor handige oplossingen. Bespaar tijd en krijg direct antwoord op je vragen. Of je nu wilt weten hoe je ongedierte kunt voorkomen of welk product het beste is voor jouw situatie, onze uitgebreide FAQ-sectie biedt eenvoudige en directe hulp voor al je vragen!
Veelgestelde vragen

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Zakelijk bestellen

Veel bedrijven hebben te maken met ongedierte, en gelukkig hebben wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing beschikbaar. Of je nu behoefte hebt aan een of een bestrijdingsstrategie, op rekening wilt bestellen of een offerte aan wilt vragen, wij zijn er om te helpen. Neem snel een kijkje op onze zakelijke pagina!
Naar zakelijk

© Ongediertewinkel - 2024