5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Muizen in een magazijn of distributiecentrum

Maatregelen om muizen te bestrijden

Als er toch muizen in het distributiecentrum worden aangetroffen, moeten er direct maatregelen worden genomen om deze plaagdieren te bestrijden. Muizenbestrijding kan op verschillende manieren worden aangepakt, waaronder:
1. Het gebruik van muizenvallen: Dit is een klassieke manier om muizen te vangen. Muizenvallen kunnen effectief zijn, maar ze moeten regelmatig worden gecontroleerd en geleegd.

 

2. Het gebruik van gif: muizengif kan snel werken en is vaak een effectieve manier om muizen te bestrijden. Het gebruik van gif moet echter wel zorgvuldig gebeuren, omdat het ook schadelijk kan zijn voor andere dieren en mensen.

 

Hieronder vind je de producten die naar ervaring van ons en onze klanten de beste resultaten bieden in magazijnen en distributiecentra.

1. Met muizen lijmplanken

Lijmplanken zijn ook in magazijnen en distributiecentra de meest efficiënte oplossing. Lijmplanken zijn makkelijk overal uit het zicht en uit de looppaden te plaatsen. Ze zijn in staat om snel veel muizen weg te vangen en relatief voordelig in prijs. Door de vaak grote oppervlaktes en mogelijke aanwezigheid van voedsel is het belangrijk om gebruik te maken van onze Ronada muizenlokstof. Hiermee vergroot u aanzienlijk de resultaten van de lijmvallen.

Alle muizen lijmplanken

2. Met muizengif

Muizengif kan in dit soort opslaglocaties een sterke oplossing zijn voor muizenoverlast. U kunt ons muizengif het beste plaatsen in muizen voerdoosjes. Dit zorgt voor een hogere aantrekkingskracht op muizen en is daarbij discreter en veiliger. De doosjes met gif plaatst u langs de muren, onder stellingen en andere tactische locaties.

 

Voorkomen van herhaling

Zodra de muizen zijn bestreden, is het belangrijk om maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze terugkeren. Distributiecentra kunnen bijvoorbeeld regelmatig inspecties uitvoeren om te controleren op tekenen van muizenactiviteit. Ook kunnen ze maatregelen nemen om mogelijke toegangspunten te blokkeren, zoals het dichten van gaten en kieren in muren, vloeren en plafonds.

Bekijk al het muizengif

4. Muizen weren

In grote ruimtes zoals die van distributiecentra en magazijnen is het bestrijden van muizen een behoorlijke klus. Daarom is het een goed idee om te doen om de komst van muizen te voorkomen doormiddel van muizenwering. Zo voorkomt u veel overlast en mogelijke gezondheidsrisico’s. Muizen weren doet u door eerst goed te onderzoeken waar muizen mogelijk binnen kunnen komen. Dit kan al door hele kleine gaten en spleten. Deze kunnen vervolgens worden afgedicht met o.a. deurborstels, muizenkit en staalwol.

Alles om muizen te weren