• Grootste van Nederland en België
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Vliegenlampen vergelijken

Last hebben van een grote hoeveelheid vliegen in of rondom uw huis is een probleem waar u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf wilt komen. Wij bieden u verscheidene oplossingen aan op dit gebied. Een van de beste keuzes die u hierin kunt maken is de vliegenlamp. Wij hebben op dit gebied uiteenlopende mogelijkheden voor u.

 

  • 7 wat
  • 11 watt
  • 40 watt
     

Maar ook zijn er vliegenlampen in ons assortiment van 16 watt en 30 watt. Genoeg keuze dus! Wilt u de vliegenlamp vergelijken? Dan kan dat uiteraard bij ons op de website. Kies bijvoorbeeld voor de prijs van de vliegenlamp vergelijken. Het is voor u natuurlijk niet alleen belangrijk dat de vliegenlamp effectief zijn werk doet, maar ook dat u hier niet de hoofdprijs voor betaalt. Daarom maken wij het vliegenlamp vergelijken gemakkelijk voor u!

Elektrische vliegenlamp vergelijken

Een vliegenlamp vergelijken

Wilt u de vliegenlamp vergelijken in de aanbieding? Ook dan hebben wij veel mogelijkheden voor u. En niet alleen op het gebied van de prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook veel andere voordelen waar u zeker gebruik van wilt maken. Wat dacht u van een gratis verzending boven een bepaald bedrag? Plaatst u de bestelling vandaag? Dan wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag al bij u afgeleverd!

 

 

 

Elektrische vliegenlampen
Kleefplatenlamp vergelijken

Trek meer vliegen aan

Door de juiste vliegenlamp te vergelijken kunt u de beste keuze maken. Hiermee kunt u dan zoveel mogelijk vliegen aantrekken en doden. Zo heeft u nergens last meer van! Heeft u last van vliegen in een bedrijf zoals een restaurant, supermarkt of hotel? Dan adviseren wij een kleefplatenlamp te gebruiken. Dit is een stuk hygiënischer omdat de vliegen dan niet gaan spatten zoals dat wel het geval is bij een vliegenlamp met spanningsrooster.

Onze kleefplatenlampen
Naar boven