• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Vliegen in de tuin bestrijden

Tijdens de zomermaanden hebben we helaas allemaal wel eens last van vliegen in de tuin. Is het bij u echt een plaag van kleine vliegjes of vliegen in de tuin? Dan is er gelukkig iets wat u hieraan kan doen. Veel mensen denken dat het alleen mogelijk is om iets te doen tegen een vliegenplaag die u in uw huis heeft, maar ook vliegen in de tuin bestrijden behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij verkopen uiteraard de middelen waar u naar op zoek bent.

 

Wij hebben de belangrijkste vraag voor u beantwoord en de populairste producten op een rijtje gezet:

Vliegenval voor in de tuin

Wat te doen tegen vliegen in de tuin

Wanneer u binnen last heeft van een vliegenplaag dan kunt u het beste kiezen voor een vliegenspray of een vliegenlamp. Buiten is de beste optie voor u een vliegenval. De val zal de vliegen naar binnen lokken, maar zij kunnen dan niet meer ontsnappen. Het is dus een hele effectieve en snelle manier om van vliegen af te komen. Uiteraard is het bij een vliegenplaag in de tuin belangrijk om erachter te komen wat de oorzaak is. Probeer dit zo snel mogelijk uit te vinden en het probleem op te lossen. Dan heeft u binnenkort geen last meer van een overdaad aan vliegen.

Natuurlijke vliegenval voor in de tuin

De juiste prijs betalen

Wanneer u veel last heeft van vliegen, dan wilt u natuurlijk niet een hele hoop geld hoeven neerleggen om dit probleem weer op te lossen. Bij ons is dat zeker niet het geval. U kunt altijd rekenen op een goede prijs. Bestelt u boven een bepaald bedrag? Dan betaalt u ook nog eens geen verzendkosten!

 

Een ander product om vliegen weg te vangen in de tuin is de Natuurlijke vliegenval + lokstof. Deze vliegenval wordt geleverd inclusief een krachtige lokstof en hier hoeft alleen wat water aan toegevoegd te worden.

Naar boven
Cookies bij Ongediertewinkel

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.