• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Achteraf betalen

Wespen bestrijden met een spuitbus

Velen van ons vinden het heerlijk dat we in ons land steeds vaker te maken krijgen met warme zomers, waarbij er ook nog eens minder regen valt. Dat heeft te maken met de klimaatverandering. Er is een beestje dat erg gebaat is bij deze verandering, namelijk de wesp. Hij heeft een bloedhekel aan regen – hij gaat daar zelfs dood aan – maar houdt juist weer enorm van warmte. Dat is ook de reden waarom we in de zomermaanden steeds vaker te maken krijgen met een grote plaag aan wespen. Maar ook bijen kun je flink last van hebben. Zolang ze zich gewoon in de natuur begeven en niet bij jou in de buurt komen, is er niets aan de hand. Komen ze je tuin binnen of zelfs je huis? Dan is het tijd geworden om daar iets aan te doen. Voor je het weet heb je namelijk een wespennest in je huis zitten met alle gevolgen van dien. Een spuitbus tegen wespen kan dan uitkomst bieden.

Spuitbussen tegen wespen
Compo KO wespen spuitbus

Spuitbus tegen wespen; dit doen wespen met mensen

Voordat je een spuitbus tegen wespen koopt,  doe je er goed aan om er onder andere voor te zorgen dat je het zo onaangenaam mogelijk maakt om bij jou te komen. Zo is het van belang dat je geen zoetigheden rond laat slingeren op tafel. Al van meters ver ruiken ze waar zoete geuren vandaan komen. Binnen een paar minuten kun je zo te maken hebben met een groepje wespen die het buiten zitten in één klap verandert in één grote chaos. Gelukkig zijn ze niet schadelijk voor de gezondheid, al zijn er natuurlijk wel mensen die allergisch zijn voor deze diertjes. Ze raken in grote paniek zodra ze bijen en wespen zien of krijgen er juist flinke bulten van. Men kan zich hier flink ziek van voelen. Houd de spuitbus tegen wespen in dat geval maar bij de hand.

Compo Ko wespen spuitbus
Ecostyle Ongedierte & Wespenspray

Goed om te weten voordat je een spuitbus tegen wespen gebruikt

Een spuitbus tegen wespen bestaat uit ingrediënten die speciaal samengevoegd zijn om dit ongedierte te bestrijden. Eerst is het belangrijk om de omvang in kaart te brengen. Heb je last van enkele wespen in de tuin, bij huis of zelfs in huis? Of is er al sprake van een compleet nest? In beide gevallen is het essentieel hier direct aandacht aan te schenken. De keuze voor een bepaalde spuitbus tegen wespen is hier ook van afhankelijk. Je hebt bijvoorbeeld een spuitbus tegen wespen dat bedoeld is om onder daken of in spouwmuren te spuiten. Groot voordeel hiervan is dat het spul lang nawerkt, zodat je er zeker van kunt zijn dat het complete nest gedood wordt. Je kunt dus ook lang doen met zo’n spuitbus tegen wespen.

Ecostyle Ongedierte & Wespenspray

Nog meer top producten tegen wespen

Direct aan de slag met bestrijden

Ongediertewinkel.nl heeft ook een Ongedierte & Wespenspray beschikbaar waarmee je deze diertjes om het huis kunt bestrijden. Neem gewoon eens een kijkje in het assortiment om het aanbod te bekijken. Bij ons vind je altijd de spuitbus tegen wespen die je nodig hebt. Al onze producten zijn voordelig geprijsd en krijg je ook nog eens snel in huis. Zo kun je direct aan de slag met je bestrijdingsplan.

Naar boven