• Laagste prijsgarantie
  • Kies uw eigen bezorgmoment
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Een bestelling of artikel retour sturen

Voor je bestelling bij Ongediertewinkel.nl geldt een zichttermijn van 14 werkdagen na levering van het product. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het artikel retourneren. Je hoeft dan alleen de portokosten voor het terugsturen te betalen.

 

Als het artikel beschadigd of niet compleet geleverd is neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.

 

Je kunt artikelen retourneren:

 

  • Binnen de zichtermijn van 14 werkdagen.
  • Als de artikelen compleet zijn.
  • Als de artikelen in originele staat zijn en in originele verpakking.

 

Als een verpakking het toelaat dat het product beoordeelt kan worden zonder de verpakking te beschadigen, is er geen reden om de originele verpakking niet terug te sturen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Als productverpakkingen zijn beschadigd en dit niet nodig is om het product te beoordelen kunnen wij de retourzending niet accepteren.

 

Retourformulier

Voor het retour sturen van producten dien je ons retourformulier gebruiken. Hierop kun je aangeven waarom je het artikel terugstuurt en kun je de nodige gegevens invullen. Voeg het retourformulier altijd bij, voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel. Zorg voor een deugdelijke verpakking en doos.

 

Retour sturen via een PostNL punt

U kan de bestelling retour sturen via een PostNL punt. Zorg ervoor dat je aankoopfactuur en het retourformulier altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het product en of je de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Ongediertewinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de verzending en eventuele schade.

 

Terugbetaling retourzending

Zodra wij uw retourzending ontvangen hebben zullen wij de geretourneerde producten controleren en bekijken wij of de producten volgens onze retourvoorwaarden geretourneerd zijn. Als alles op de juiste wijze geretourneerd is wordt het bedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terug betaald.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u nog specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar op: 072 - 53 24 507 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

Adresgegevens Kantoor & Magazijn

Ongediertewinkel.nl
De Oude Werf 56
1851 PW Heiloo
T  072 - 53 24 507
E  info@ongediertewinkel.nl

Contact ons

Naar boven