5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Vogelwering op punt daken

Vogels op een punt dak weren

Vogeloverlast op een punt dak kan voor veel overlast zorgen. Vogels kunnen nesten bouwen, hun uitwerpselen kunnen zich ophopen en het kan leiden tot verstoppingen in de dakgoten en regenpijpen. Gelukkig zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen om dit probleem te verhelpen.

 

Een van de eerste dingen die je kunt doen is het installeren van vogelwering op het dak. Dit kan bijvoorbeeld door middel duivenpinnen of een draadstysteem die op het punt dak worden geplaatst. Deze wering kan voorkomen dat vogels zich op het dak nestelen en zich ophopen.

 

Hier is gelukkig wat aan te doen. Bij Ongediertewinkel.nl vind u alles wat u nodig heeft om zelf deze vogels te weren van uw puntdak. Hieronder staan de beste en meest geschikte producten voor het aanpakken van uw overlast.

1. Met Duivenpinnen

Op puntdaken bevinden zich vaak vele randen en richels waar vogels graag landen en zich ook kunnen nestelen. Met duivenpinnen kunt u deze effectief afschermen. De keuze van de juiste soort duivenpinnen hangt af van de locatie en de afmetingen van de oppervlaktes. Zo zijn er vogelpinnen voor randen en dakgoten maar ook voor zonnepanelen.

 

Duivenpinnen kunnen worden bevestigd doormiddel van schroeven of met onze lijm voor duivenpinnen. De strips duivenpinnen kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt door segmenten af te breken.

Alle duivenpinnen

2. Met een draadsysteem tegen vogels

Draadsystemen zijn constructies van posten en staaldraad die net als duivenpinnen randen en richels kunnen afschermen voor vogels. Het voordeel van draadsystemen is dat deze vaak wat discreter zijn qua afwerking en netter staan in vergelijking met duivenpinnen. Naast draadsystemen voor randen en richels hebben we ook een draadsysteem voor de nokvorst.

 

Voor de constructie hiervan heeft u nodig: posten, staaldraad, pluggen voor postenveertjes en draadhulsjes. Naast pluggen kunnen de posten ook met voetjes voor posten worden bevestigd.

Draadsysteem producten

© Ongediertewinkel - 2024