• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Beste producten voor muggen bestrijding

Muggen zijn wereldwijd één van meest gehate insecten die er zijn. Gelukkig hebben we in ons land geen last van ziektes door muggen. Maar ondanks dat word de mug als zeer vervelend beschouwd en zorgen ze voor slapeloze nachten.

 

Bij Ongediertwinkel.nl vind u de beste artikelen om deze insecten zelf te kunnen bestrijden. We hebben de meest geschikte producten hieronder voor op u op een rijtje gezet.

 

Optie 1 - Met muggensprays en gif

De beste manier om zo snel mogelijk van muggen af te komen is door de ruimte te behandelen met een spray tegen vliegende insecten. Heeft u bronnen van stilstaan water dan kunt u gebruik maken van Paraffine olie. Dit vormt een laag op het water dat alle muggenlarven dood.

 

De spray gebruikt u door eerst alle ramen en deuren dicht te doen. Vervolgens spuit u vanuit het midden van de ruimte richting alle hoeken. Na het spuiten laat u het 10 minuten intrekken voordat u alles weer opengooit en goed laat ventileren.

Optie 3 -  Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om muggen te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode motten verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de muggen aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

 

Naar boven