• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Achteraf betalen

Houtworm en boktor bestrijden met Embasol

Wie Embasol Houtwormdood gebruikt voor de bestrijding van houtworm of boktor, is in één keer van de problemen af. Houtwormen en boktor kunnen immers je mooie houten voorwerpen of zelfs dragende balkconstructies vernielen, door een houtworm aanpak met Embasol Houtwormdood reken je af met dit ongedierte.

 

Wie zelf zijn houtworm of boktor bestrijding wil aanpakken, is vaak geneigd dit te doen met petroleum, een houten voorwerp langdurig invriezen of het in een oven stoppen. Dit zijn van die typische methodes tegen houtworm en boktor waar nadelen aan kleven. Zo kan de ovenbehandeling brand veroorzaken, en het petroleum bereikt alleen het bovenste oppervlak van het hout.

 

Embasol kopen doe je bij Ongediertewinkel.nl

Hoewel Embasol een chemisch product is, hoeft je je geen zorgen te maken over je gezondheid of die van je gezinsleden of huisdieren. De werkzame stof permethrin is namelijk in een hoeveelheid van 2 gram per liter toegevoegd, waardoor de risico’s verwaarloosbaar zijn.

 

Wij hebben de belangrijkste vraag voor u beantwoord en de populairste producten op een rijtje gezet:

Embasol kent een nawerking van maar liefst tien jaar

Dit houtwormbestrijdingsmiddel is meteen gereed voor gebruik en kent een nawerking van maar liefst tien jaar. Wel zijn er voorafgaand aan het gebruik van dit bestrijdingsmiddel tegen houtworm en boktor een paar handelingen noodzakelijk: aanslag, stof en boormeel moet vooraf verwijderd worden. In het geval van boktor moet je de boorgangen opensteken en met een staalborstel het aanwezige boormeel zo veel mogelijk uitborstelen, zodat de Embasol zo goed mogelijk in het hout kan doordringen. Ook moeten eventuele verf-, beits- of laklagen worden verwijderd.

 

Om dit middel tegen houtworm en boktor zo effectief mogelijk te kunnen inzetten, raden wij je aan een speciale drukspuit te gebruiken. Deze zal het gelijkmatig en doelmatig verspreiden, zodat je gegarandeerd bent van het beste resultaat. Ook is het mogelijk om dit middel aan te brengen met een kwast of verfroller. Als je binnenshuis werkt met dit houtwormbestrijdingsmiddel, raden we je aan om een oogmasker of halfgelaatsmasker op te zetten. De spuit en de maskers kun je evenals de Embasol kopen bij Ongediertewinkel.nl.

Embasol tegen houtworm en boktor

Embasol aanbrengen is heel eenvoudig

Het aanbrengen van de Embasol is in feite zeer eenvoudig, elke doe-het-zelver zal dit klusje kunnen verrichten. Voor de zekerheid is het goed om na een verloop van een jaar nog eens te controleren of de houtworm en boktor écht vertrokken is. Mocht er nog een aanwezigheid van deze beestjes zijn, dan adviseren wij om lokaal nog wat te spuiten, bijvoorbeeld op de plekken waar u nog boormeel heeft aangetroffen.

 

Embasol waar te koop? Bij Ongediertewinkel.nl is verkrijgbaar in een dosering van 5 en 25 liter. Vanzelfsprekend is 25 liter Embasol voordeliger, maar het best kun je vooraf een inschatting maken hoeveel je nodig hebt. Als standaard geldt dat voor 4 vierkante meter één liter nodig is.

Nog meer producten tegen houtworm en boktor

Naar boven