5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Categorie: Houtworm

Hier vindt u alle blogartikelen die gaan over houtworm. Zo wordt het voor u nog eenvoudiger om uw houtwormprobleem onder controle te krijgen. De artikelen zijn geschreven door specialisten die al jaren ervaring hebben op het gebied van houtworm bestrijding.

Alle resultaten (1)

Houtwormbestrijding in de praktijk
5 oktober 2023 - Houtworm

Houtwormbestrijding in de praktijk

Lees meer
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Houtworm blogs

In onze blogs over houtworm krijgt u advies en meer inzicht in het bestrijden van houtworm. Wat is belangrijk en hoe kiest u het juiste bestrijdingsmiddel. Onze blogs worden geschreven door specialisten die al jaren ervaring hebben in de houtworm bestrijding. Daarnaast worden er veel tips gegeven die, dankzij hun ervaring, zeker kunnen helpen.
Naar de blogs

Houtworm keuzehulp

Elke situatie is anders en om u te helpen, hebben wij een houtworm keuzehulp gemaakt zodat u de juiste producten kunt vinden. Bij de houtworm keuzehulp kunt u kiezen op welke plek u last heeft van houtworm. Dit kan namelijk een klein object zoals een meubel zijn maar ook een hele broederij of houten vloer.
Naar de keuzehulp

Producten tegen houtworm

Bij Ongediertewinkel vindt u veel producten om zelf houtworm te bestrijden, en de bestrijdingsmiddelen in ons assortiment worden ook door professionele ongediertebestrijders gebruikt. U heeft bij ons de keuze uit houtwormbestrijdingsmiddelen op olie- of waterbasis, en daarnaast bieden wij ook beschermingsmiddelen aan.
Bekijk alle producten

Vragen over houtworm

Heeft u vragen over houtworm of hoe u houtworm moet bestrijden? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet met alle antwoorden erbij. Bij Ongediertewinkel krijgen we dagelijks veel vragen, omdat het bestrijden van houtworm niet voor iedereen bekend is. Daarom ziet u hier de meest gestelde vragen.
Bekijk alle vragen

© Ongediertewinkel - 2024