• Laagste prijsgarantie
  • Kies uw eigen bezorgmoment
  • Gratis verzending vanaf €40,-

 

Vraag een offerte aan

Wilt u als zakelijke klant grotere aantallen bestellen en een speciale prijs van ons ontvangen? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via ons offerteformulier en u ontvangt dan van ons al vaak binnen een paar uur een gepaste offerte van ons.

 

Betaling op rekening

Wij begrijpen natuurlijk dat u als zakelijke klant graag op rekening wilt bestellen. Ook dit is mogelijk bij Ongediertewinkel en ook zijn er verschillende termijnen zoals 14, 30 of 60 dagen in overleg mogelijk.

 

Snelle levering

Wij snappen natuurlijk dat u het ongedierteprobleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben in uw bedrijf of bij het bedrijf waar u werkt. Daarom kan u bij Ongediertewinkel rekenen op een snelle levering direct uit eigen voorraad!

 

 

De voordelen van Ongediertewinkel zakelijk

  • Eenvoudig grote aantallen aanschaffen
  • Gratis verzending
  • Laagste prijsgarantie 
  • Snelle levering direct uit eigen voorraad
  • Grotere afnames, meer korting
  • Wij staan continu voor u klaar om vragen te beantwoorden
Authorized dealer

Alle zakelijke oplossingen tegen ongedierte

In het zakelijke leven zit u natuurlijk niet te wachten op ongedierte en zeker niet op hoge kosten door ongedierte. Gelukkig kan u bij ons als zakelijke klant altijd een speciale prijs van ons verwachten. Met meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van het beste advies!

 

Of u nu last heeft van van muizen in een bakkerij, ratten in een restaurant of kakkerlakken in een supermarkt? Bij Ongediertewinkel kan u voor elk zakelijk ongedierteprobleem terecht!

Muizen in een bedrijf
Ratten in een bedrijf
Insecten in een bedrijf
Zakelijk vogels weren

Hoe kun je als zakelijke afnemer bestellen?

U kan natuurlijk als zakelijke klant alles gewoon via onze website bestellen. Maar als u grotere aantallen wilt bestellen kunnen wij altijd voor u een passende offerte op maat maken. Vul dan het onderstaande offerteformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen. Natuurlijk mag u ons ook direct bellen op 072 - 532 45 07.


Voor alle soorten bedrijven

Wij leveren aan alle soorten bedrijven en daarnaast kunnen onze medewerkers u ook het juiste advies geven. Ieder bedrijf is natuurlijk verschillend en daarom zal het advies van ons om de strijd met ongedierte aan te gaan altijd op maat zijn.

Zakelijk bestellen bij Ongediertewinkel

Offerteformulier

Naar boven