• Laagste prijsgarantie
  • Kies uw eigen bezorgmoment
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Je komt verder met Ongediertewinkel

Ongediertewinkel.nl zorgt voor een ongediertevrije omgeving en wij zijn tevens de grootste online ongedierteproducten webshop van Nederland. Ongediertewinkel.nl is al meer dan 20 jaar een echt familiebedrijf. Het bestond uit een opa, een vader en een zoon. De middelste is het bedrijf op een zolderkamer begonnen met het magazijn bij zijn vader in zijn oude slaapkamer. Enkele jaren later is zijn zoon ook bij het bedrijf gaan werken en dat maakt Ongediertewinkel een echt familiebedrijf. Opa heeft vanaf het begin tot zijn negentigste met veel plezier gewerkt bij Ongediertewinkel.nl en wij hopen dat we de traditie voort kunnen zetten! Het belangrijkste voor alle drie de generaties is altijd geweest om onze klanten met de beste service hun ongedierteprobleem onder controle te laten krijgen!

 

Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van ongediertebestrijding. Met ons professionele team van experts staan wij altijd paraat om met onze producten elk soort ongedierte effectief te kunnen bestrijden. Of het nu gaat om muizen, ratten, houtworm, vogelwering, kakkerlakken, mieren, wespen, bedwantsen of ander ongedierte, wij hebben de kennis en ervaring in huis om het probleem samen met u op te lossen.

 

Ons team

Ons deskundige team is op de hoogte van de nieuwste wetgeving, ongedierteproducten en methoden om ongedierte snel te bestrijden. Ons team is getraind om efficiënt met u mee te denken, met als doel om uw werk- of leefomgeving weer volledig vrij van ongedierte te maken.

Naast onze expertise in ongediertebestrijding streven we er ook naar om een uitstekende service aan onze klanten te bieden. We begrijpen hoe vervelend en verstorend een ongedierteplaag kan zijn, en daarom zorgen we voor een snelle levering van onze producten. We willen u zo snel mogelijk voorzien van de benodigde middelen om het probleem zelf aan te pakken, indien u dat wenst.

Het team van Ongediertewinkel.nl
Het team van Ongediertewinkel.nl

De vestiging

Zoals u eerder hebt gelezen, is het bedrijf op een zolderkamer begonnen met een klein magazijn in een slaapkamer. Dat was 20 jaar geleden, en destijds was de online markt natuurlijk nog niet zoals die nu is. De producten tegen ongedierte uit ons assortiment zijn niet zo gemakkelijk verkrijgbaar bij een winkel in de buurt, en om ervoor te zorgen dat iedereen kan beschikken over de beste producten tegen ongedierte, is er Ongediertewinkel.nl.

Na 3 verhuizingen en de ontwikkelingen in de online wereld zijn wij trots op onze huidige locatie, maar dat waren we natuurlijk ook op de vorige locaties. Iedere klant is welkom, wij adviseren u graag en als u niet uit de buurt komt, kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer 072-5324507 of stuur een e-mail naar info@ongediertewinkel.nl en onze specialisten helpen u graag verder!


Ons magazijn

Het magazijn van de Ongediertewinkel is een belangrijke locatie waar alle producten tegen ongedierte worden opgeslagen, ingepakt en verzonden. Ons magazijn zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is van elk product, zodat klanten altijd een ruime keuze hebben en snel geholpen kunnen worden.

Klanttevredenheid is een belangrijk aspect van het magazijnbeheer. Het magazijnteam werkt nauw samen met ons webshopteam om ervoor te zorgen dat de voorraad altijd up-to-date is en dat klanten snel en efficiënt geholpen kunnen worden.

Kortom, het magazijn van de Ongediertewinkel is verantwoordelijk voor het beheren en opslaan van een breed scala aan producten tegen ongedierte.

Magazijn van Ongediertewinkel.nl

Zakelijke oplossing

Ongediertewinkel besteedt veel aandacht aan haar zakelijke klanten. Omdat professionele ongediertebestrijding steeds duurder wordt en ongediertebestrijders steeds minder mogen doen, bieden wij tegenwoordig een totaalpakket aan dat volledig voldoet aan alle wettelijke eisen en het IPM-systeem. Wenst u hier meer informatie over, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze zakelijke pagina.

 

De wetgeving is in 2023 voor de professionele ongediertebestrijding veranderd, waardoor ongediertebestrijdingsbedrijven zich verplicht moeten houden aan het Integrated Pest Management-systeem. Dit betekent voor u dat muizen, ratten en andere knaagdieren in uw bedrijf niet direct met bestrijdingsmiddelen zoals muizen- of rattengif bestreden mogen worden.

 

De overheid heeft bepaald dat de professionele ongediertebestrijder moet werken volgens de Integrated Pest Management (IPM)-methode, waardoor het bestrijden van ongedierte binnen uw bedrijf moeilijker wordt. Voor de professionele ongediertebestrijder ligt nu de nadruk op het voorkomen van ongedierteoverlast, in plaats van het probleem te bestrijden.

 

Ons team van ervaren specialisten kan u helpen bij elk ongedierteprobleem. Of het nu gaat om het voorkomen en/of aanpakken van technische problemen met ongedierte, wij kunnen u helpen uw bedrijf ongediertevrij te houden.


Duurzaamheid

Bij Ongediertewinkel hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid. We bieden een scala aan milieuvriendelijke producten die effectief zijn bij het bestrijden van ongedierte, zonder schadelijke chemicaliën of bijwerkingen. We streven naar een evenwicht tussen effectiviteit en respect voor het milieu, zodat u met een gerust hart kunt kiezen voor onze producten.

 

Als leverancier van professionele producten tegen muizen en ratten bieden we een breed assortiment aan weringsmiddelen, vallen, lokmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effectiviteit en veiligheid, zodat u kunt vertrouwen op de beste resultaten.

U bent altijd welkom!

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u nog specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar op: 072 - 53 24 507 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

Adresgegevens Kantoor & Magazijn

Ongediertewinkel.nl
De Oude Werf 56
1851 PW Heiloo
T  072 - 53 24 507
E  info@ongediertewinkel.nl

Naar boven