• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Top 3 beste producten voor motten bestrijding

Motten zijn vliegende insecten die voor veel overlast kunnen zorgen als er een voedselbron beschikbaar voor ze is. Daarom is het ten eerst belangrijk om te zorgen dat al uw voedsel en kleding goed is opgeborgen. Voor het bestrijden van motten bieden we verschillende oplossingen. Zo zijn er vallen die u kunt ophangen en hebben we ook diverse sprays met een lange nawerking.

 

Hieronder vind u een door ons samengestelde lijst met de beste producten tegen motten. De producten zijn gekozen op basis van onze jarenlange ervaring en ook de feedback van onze klanten.

 

Optie 1 - Met mottenvallen

Mottenvallen komen in verschillende vormen en maten. Ze werken meestal doormiddel van een  een kleefstrook waar ze aan blijven plakken of met en ingang waar motten vervolgens niet meer uit kunnen vliegen. De vallen kunnen vlak worden neergelegd maar zijn ook verticaal aan de muur te plakken. De Black stripe mottenval kan zelfs worden opgehangen. Alle mottenvallen zijn voorzien van een feromoon waarmee motten naar de val worden gelokt.

Optie 2 - Met sprays tegen motten

Met sprays tegen vliegende insecten kunt u motten bestrijden in de hele kamers en ruimtes. U begint door alle ramen en deuren dicht te doen. Spuit vervolgens vanuit het midden van de ruimte om u heen in elke hoek van de ruimte. Na een spuitbehandeling houd u de ruimte 10 minuten lang dicht. Vervolgens goed ventileren.

 

Met een spuit kunnen ook oppervlaktes worden beschermd of in naden en kieren worden gespoten. Het gif heeft vervolgens en nawerking van ongeveer 6 weken.

Optie 3 -  Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om motten te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode motten verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de motten aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

 

Naar boven