• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Top 3 beste producten voor kledingmotten bestrijding

Kledingmotten zijn vervelende insecten om tegen te komen in huis. Ze kunnen voor veel overlast zorgen en worden door veel mensen al onhygiënisch beschouwd. Op deze pagina vind u de beste middelen om zelf kledingmotten te bestrijden.

 

Optie 1 - Met sprays tegen kledingmotten

Met een vliegende insectenspray kunt u gemakkelijk al uw kledingkasten en andere motten hotspots behandelen met gif. Doormiddel van de handige spuitlans kunnen ook goed alle naden en kieren worden behandeld. Haal voordat u in uw kast of ruimte gaat spuiten eerst al uw kleding weg. Houd vervolgens uw deuren en ramen dicht en laat het 10 minuten intrekken. Daarna dient u de ruimte goed te ventileren.

Optie 2 - Met kledingmotten vallen

Deze vallen kunnen door hun compacte formaat gemakkelijk in uw kledingkast of bij de gordijnen worden geplaatst. Door plakstrips onderaan de val kunnen deze ook hangend worden bevestigd. De kledingmotvallen werken doormiddel van een feromoon dat in de lijmlaag zit verwerkt.

Optie 3 -  Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om kledingmotten te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode motten verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de motten aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

 

Naar boven