• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Top 3 beste producten voor fruitvliegjes bestrijding

Hier vind u de beste producten voor de bestrijding van fruitvliegjes. Fruitvliegjes zijn klein vliegende insecten die zich voeden met rottend fruit en andere voedselresten. U treft de fruitvliegjes vaak aan rond uw vuilnisbak en in de keuken. Één Fruitvliegje kan al meer dan 400 eitjes per keer leggen dus zo kan lichte overlast al snel uitgroeien tot een ware plaag.

 

Er is gelukkig genoeg wat u zelf kunt doen om dit probleem op te lossen en de fruitvliegjes ook voor langere tijd uit uw huis weg te houden. Uit onze ervaring en die van onze klanten hebben we de volgende producten als beste keus beoordeeld.

 

Optie 1 - Met fruitvliegvallen

Een fruitvliegjesval kan erg goed werken veel fruitvliegjes snel weg te vangen. Het is hierbij wel belangrijk dat alle andere bronnen van aantrekkelijke geuren worden verwijderd. Leeg dus elke dag uw vuilnisbak en zorg dat al uw groente en fruit in een dichte verpakking zit.

 

Ook de locatie van uw val is belangrijk. Zo moet de val op een tochtvrije locatie staan en het liefst niet te laag bij de grond. Voor onze vallen zijn ook lokstof navullingen te koop.

Optie 2 - Met sprays tegen fruitvliegjes

Met een spray tegen vliegende insecten kunnen ook heel goed fruitvliegjes worden bestreden. Zo kunt u direct op de vliegjes spuiten om ze te doden. U kunt ook oppervlaktes of zelfs de hele ruimte behandelen. Om een hele ruimte te behandelen met een spray dient u alle ramen en deuren te sluiten. Vervolgens spuit u rond zoals aangegeven staat op de spuitbus. Na 10 minuten intrekken dient u de ruimte grondig te luchten.

Optie 3 -  Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om fruitvliegjes te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode vliegjes verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de vliegjes aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

 

Om de fruitvliegjes nog sneller aan te trekken kunt u gebruik maken van fruitvliegjeslokstof. De meeste vliegenlampen hebben hier een speciaal bakje voor.

 

Naar boven