5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Ratten op zolder

Hoe herken je ratten op zolder?

Er zijn verschillende signalen die erop wijzen dat er ratten op zolder zitten. Zo kun je bijvoorbeeld rattenkeutels vinden of hoor je ‘s nachts ritselende geluiden in het plafond. Daarnaast kun je ook rattenholletjes en knaagsporen tegenkomen. Het is belangrijk om snel in actie te komen wanneer je vermoedt dat er ratten op zolder zitten, om verdere schade te voorkomen.
Het is daarom belangrijk dat u de juiste middelen in huis haalt om deze overlast snel en effectief aan te pakken. Hieronder vind u de middelen waarvan wij geloven dat ze het beste werken op zolders.

2. Met een rattenverjager

Rattenverjagers werken op zolder uitermate goed. Omdat hier meestal geen voedsel te vinden is, zal er voor ratten geen reden zijn om hier te nestelen zolang de verjager aan staat. Verjagers werken met ultrasoon geluid, elektromagenische straling, ioniserende straling of een combinatie van deze.

Alle rattenverjagers

3. Met Klapvallen en elektrische rattenvallen

Deze vorm van ratten bestrijden is simpel zorgt altijd voor snel resultaat. Ratten klapvallen hoeven niet in een afgesloten lokdoos behalve als er kinderen of huisdieren op zolder komen. Een elektrische rattenval is een meest humane om ratten te doden. Ze zijn ook makkelijk te checken op vangst met het handige indicatielampje.

© Ongediertewinkel - 2024