5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Beste producten tegen spinnen

Spinnen bestrijden met natuurlijke middelen

Er zijn natuurlijke en chemische middelen beschikbaar om spinnen te bestrijden. Pepermuntolie is een bekend middel voor het verwijderen van spinnen. Spinnen kunnen niet tegen de geur. Ook citroen, lavendel en tea tree olie hebben een vergelijkbaar effect.

 

Spinnen bestrijden met chemische middelen

Als natuurlijke middelen niet helpen, kun je ook chemische middelen gebruiken om spinnen te bestrijden. Er zijn verschillende spuitbussen en poeders op de markt die speciaal zijn ontworpen om spinnen te bestrijden.

 

Om u zo goed mogelijk te helpen aan de juiste producten voor de bestrijding van spinnenoverlast hebben we hieronder de beste producten onder elkaar gezet.

1. Met spinnensprays en gif

Spinnen bestrijden gaat het beste met spinnenmiddel of gif. Onze Cleanweb spinnenspray is speciaal ontworpen om op een niet giftige manier spinnen te weren van de behandelde oppervlaktes. Dit middel brengt een doorzichtig laagje aan waardoor spinnen geen webben meer kunnen vastmaken en daarom weg zullen blijven.

 

Met het Ongediertepoeder kunt u de spinnen doden. Door de nawerking van wel 6 weken kunt u uzelf dus ook voor langere tijd beschermen tegen spinnen. Dit gif kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

2. Met Spinnenvallen

Kleefvallen kunnen overal gemakkelijk worden weggelegd en vangen snel veel van de spinnen weg. De lijmlaag is voorzien van een lokstof die specifiek is gericht op het aantrekken van kruipende insecten en beestjes zoals spinnen. Kleefvallen kunnen handig zijn als u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren hebt en dus niet met gif kan werken.

3. Met Spinnenverjagers

Deze elektronische apparaten zijn ontwikkeld voor het verjagen van insecten en andere soorten ongedierte. Ook spinnen zullen wegblijven uit het bereik van frequenties en signalen van de verjagers. Deze apparaten steekt u in het stopcontact en werken met ultrasone, elektromagnetische en soms ook ioniserende signalen.

© Ongediertewinkel - 2024