5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Top 3 beste producten voor de bestrijding van kakkerlakken

Herken de tekenen van een kakkerlakkenplaag

Voordat je kakkerlakken kunt bestrijden, is het belangrijk om te weten of je te maken hebt met een plaag. Kakkerlakken zijn nachtdieren en komen daarom vooral ’s nachts tevoorschijn. Het kan dus lastig zijn om te achterhalen of je last hebt van kakkerlakken. Toch zijn er een aantal tekenen die kunnen wijzen op een plaag. Zo kun je bijvoorbeeld uitwerpselen van kakkerlakken tegenkomen, maar ook eipakketjes of vervellingshuidjes.

 

Gelukkig vind u bij ons een ruim aanbod aan bestrijdingsmiddelen en oplossingen om de kakkerlakken uit uw huis of bedrijf te houden. Hieronder vind u de top 3 beste productgroepen die zijn samengesteld met de feedback van onze klanten en onze eigen jarenlange ervaring.

1. Met kakkerlakkengif

Het beste bestrijdingsmiddel tegen kakkerlakken is het gebruik van gif. Dit gif is verkrijgbaar in vloeibare en strooibare vorm, en ook in een spray. Door dit gif op de locaties waar u de kakkerlakken aantreft te plaatsen kunt u snel de hele populatie in één keer bestrijden.

 

Voor de grotere oppervlaktes in huis kunt u het beste gebruik maken van vloeibaar gif of gif korrels. Zitten er kakkerlakken achter naden en kieren dan kan een spray tegen kruipende insecten juist weer beter werken.

2. Met kakkerlakkenvallen

Met kleefvallen voor kakkerlakken kan ook heel goed worden bestreden. Met name de Hoy Hoy kakkerlakkenval is een aanrader. Kleefvallen bestaan uit een lijmlaag op een stukje karton met vaak een dakje eroverheen ter bescherming van stof en vocht. Doormiddel van een meegeleverde lokstof worden kakkerlakken aangetrokken naar de val en blijven vervolgens plakken. U plaats deze vallen op de locaties waar u kakkerlakken aantreft. Dit zijn vaak warme en vochtige plekjes.

3. Met insectenverjagers

Deze elektronische apparaten zijn ontwikkeld voor het verjagen van insecten en andere soorten ongedierte. Ook kakkerlakken zullen wegblijven uit het bereik van frequenties en signalen van de verjagers. Deze apparaten steekt u in het stopcontact en werken met ultrasone, elektromagnetische en soms ook ioniserende signalen.

© Ongediertewinkel - 2024