5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Muizen in plafond

Muizen in plafond, muis in spouwmuur, muizen in de muur, muizen in kruipruimte, muizen in spouwmuur, muizen in vals plafond, muizen onder het dak, muizen onder dakpannen, muizen op balkon, muizen op zolder, muizen tussen muren, muizen tussen plafond en dak, muizen tussen plafond en vloer. Er zijn talloze plekken in uw woning waar een muis zich graag nestelt.

 

Zodra u na de zomer de verwarming opendraait, weet de muis de weg naar de lekker warme woningen weer te vinden. Muizen in het plafond zijn één van die typische plekjes waar ze graag een nestje bouwen.

Producten tegen muizen in plafond
Muizen in plafond

Mogelijk zelfs kortsluiting of brand door muizen in plafond

Als huiseigenaar is muizen in een plafond meemaken een vreselijke keuze, want hoe krijgt u in deze ruimte een anti muizen middel, zonder te moeten breken en slopen? Verder knagen de beestjes overal in, dus ook het eventuele leidingenwerk onder het plafond kan worden aangetast. In het ergste geval veroorzaakt dit kortsluiting of zelfs brand. Zorg bij de aanleg van een plafond of spouwmuur dat er geen onnodige gaten ontstaan, en besef dat ze gewoon door bijvoorbeeld purschuim kunnen heen knagen.

 

Hoe bestrijd ik muizen in het plafond?

Muizen in het plafond bestrijden is lastig omdat je er niet makkelijk bij kunt. Om die rede kun je muizen in het plafond het beste bestrijden met een speciale verdrijvingsspray. Daarnaast is het gebruiken van een apparaat dat ultrasone geluiden uitstraalt ook een effectieve oplossing.

 

Muizen verjagen tussen plafond

Muizen in de spouwmuur bestrijden of muizen in een plafond bestrijden is extra lastig. Je hoort ze wel lopen of knagen, maar ziet ze niet. Spouwmuren zijn voor muizen vaak zowel een verblijfplaats als een entree tot de woning. Omdat u er zo slecht bij kunt, kunt u het beste kiezen voor een verdrijvingsspray of elektronische apparatuur (voor ultrasone geluiden waar muizen niet tegen kunnen).

 

Alle middelen voor de aanpak van muizen in plafond of spouwmuur treft u bij Ongediertewinkel.nl.

De beste producten tegen muizen in het plafond

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

Volumekortingen

Ontdek hoe je voordeliger ongedierte bestrijdt! Onze staffelkortingen bieden besparingen bij grotere bestellingen, waardoor je geld bespaart terwijl je jouw voorraad aanvult met hoogwaardige producten tegen gereduceerde prijzen. Onze volumekortingen maken effectieve oplossingen betaalbaarder!
Staffelkortingen

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Top deals

Ontdek nu alle topaanbiedingen van Ongediertewinkel.nl! Onze prijzen zijn al scherp, maar met de extra kortingen tot wel 25% profiteer je nog meer. Bespaar op effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding en maak jouw omgeving snel en betaalbaar vrij van ongewenste gasten!
Alle aanbiedingen

© Ongediertewinkel - 2024