• Laagste prijsgarantie
  • Kies uw eigen bezorgmoment
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Alle producten tegen ongedierte gemakkelijk betalen

U kunt bij Ongediertewinkel.nl (afhankelijk van wat u besteld en met uitzondering van bepaalde artikelen en bestellingen met hoge bedragen) op één van de volgende manieren betalen:

 

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, van Lanschot bankiers, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Zo werkt iDeal:

 

  1. 1. U bestelt een product
  2. 2. Kies iDeal als betaalmethode
  3. 3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  4. 4. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  5. 5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  6. 6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  7. 7. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

Achteraf betalen met Riverty

Wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen en achteraf betalen dan is dat ook mogelijk bij Ongediertewinkel.nl met Riverty. Bij achteraf betalen geldt een limiet van €2500,-.

 

Wilt u voor meer dan €2500,- bestellen en achteraf betalen neem dan even contact op met onze klantenservice en kijken we even naar de mogelijkheden. Bestellingen met betaalwijze achteraf betalen dienen 30 dagen na de factuurdatum betaald te worden.

 

Paypal

Steeds meer betalingen op het internet gaan via een (gratis) account van PayPal. Sterker nog, met ruim 254 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal zelfs wereldleider op het gebied van online betalingen! Heeft u al zo'n account bij PayPal dan kunt u hier ook gebruik van maken voor de betaling van uw bestelling bij Ongediertewinkel.nl. Het enige wat u dan nodig heeft is een account bij PayPal, een bankrekeningnummer (of creditcard) en uw e-mailadres.

 

Creditcard

Eenvoudig en veilig met uw creditcard is ook mogelijk bij Ongediertewinkel. U heeft hier de keuze uit Visa, Maestro en Mastercard.

 

Apple Pay

Besteld u op onze website met een Apple apparaat? Dan kan u de bestelling gemakkelijk betalen met Apple Pay.

 

Overboeking

U betaalt veilig via vooruitbetaling per bank.

 

Indien u in het veld betalingen vooruitbetaling aangeeft en vervolgens alle persoonlijke gegevens heeft ingevoerd en verzonden ontvangt u van onseen e-mail. Vermeld bij de betaling altijd de gegevens die in deze mail staan. Als het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven worden de goederen per direct verzonden (mits de producten op voorraad zijn).

 

Bancontact/Mr Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische klanten vertrouwd, veilig en gemakkelijk een online aankoop bij ons afrekenen. U betaalt in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de Bancontact/Mister Cash-app.

 

Belfius

Voor onze Belgische klanten die aangesloten zijn bij Belfius hebben wij de betaalmethode van Belfius.

 

KBC/CBC

Met deze betaalmethode kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen.

 

Contant

Het is ook mogelijk om u bestelling bij ons af te halen en contant af te rekenen met cash. Bij ons magazijn is wisselgeld aanwezig.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u nog specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar op: 072 - 53 24 507 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

Adresgegevens Kantoor & Magazijn

Ongediertewinkel.nl
De Oude Werf  56
1851 PW Heiloo
T  072 - 53 24 507
E  info@ongediertewinkel.nl

Contact ons

Naar boven