• Laagste prijsgarantie
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-
;
Beste insectenlamp

Beste insectenlamp

Bekijk alle insectenlampen

De beste insectenlampen

De lampen hebben drie belangrijke onderdelen:

 

  • Speciale UV lamp
  • Spanningsrooster
  • Opvangbakje

 

De speciale UV lamp zorgt ervoor dat de verschillende vliegende insecten naar het spanningsrooster gelokt worden. Hierbij kunt u denken aan vliegen, muggen en wespen, maar ook bijvoorbeeld motten en fruitvliegjes. De beste vliegenlamp helpt dus bij een heleboel soorten vliegende insecten. Heeft u dus van meerdere soorten last? Dan pakt u dat met dit product in een keer goed aan.

Elektrische insectenlamp

Kies voor kwaliteit

De beste insectenlamp is natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. U kunt er lang van genieten en het spanningsrooster zal de vliegende insecten snel en pijnloos doden. Ze komen vervolgens in het opvangbakje terecht en deze kunt u makkelijk losmaken om de insecten weg te gooien. Het is heel erg makkelijk in gebruik. U kunt ervoor kiezen om de beste insectenlamp staand of hangend te gebruiken. Zo kunt u het altijd inzetten!

 

 

 

Waterbestendige insectenlamp

Koop de beste insectenlamp

Bij ons in het assortiment vindt u verschillende insectenlampen. U vindt ze met uiteenlopende watt en ook hebben wij er een in een waterproof variant. Als u last heeft van vliegende insecten in een vochtige ruimte, dan helpt de beste insectenlamp daar dus ook. Wij bieden u uiteenlopende producten aan voor een zeer goede prijs. Het is al vervelend genoeg dat u last heeft van insecten. De oplossing hiertegen hoeft dan ook niet duur te zijn!

Naar boven
Cookies bij Ongediertewinkel

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.