5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Ongedierte bestrijding

Bij Ongediertewinkel.nl vindt u alle producten om zelf ongedierte te bestrijden. U heeft dan geen ongediertebestrijder meer nodig en daarnaast is het nog veel voordeliger ook!

 

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Bekijk direct ons aanbod
20+ jaar ervaring!

Ongedierte bestrijding zelf doen

Bij ongedierte bestrijding heeft u de keuze om het te laten doen door een ongediertebestrijder maar u kan er natuurlijk ook boor kiezen om de ongedierte bestrijding zelf te doen. Bij Ongediertewinkel.nl bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn de grootste webwinkel van Nederland met diverse producten om zelf ongedierte te bestrijden. Of u nu muizenrattenhoutworm of een ander soort ongedierte wilt bestrijden, wij hebben voor elk soort ongedierte wel een passende oplossing!

 

Thuis of in een bedrijf ongedierte bestrijden

Of u nu thuis of in een bedrijf problemen ervaart met ongedierte, bij Ongediertewinkel vindt u verschillende producten om ongedierte te bestrijden bij u thuis of in een bedrijf. Bij u thuis kan het u overlast ervaren van allerlei soorten ongedierte en dat is bij bedrijven vaak anders. Het komt namelijk weinig voor dat u in een bedrijf last heeft van houtworm. Wat natuurlijk wel een voordeel is als u de ongedierte bestrijding zelf doet is dat het veel goedkoper is dan dat u een professionele ongediertebestrijder laat komen. Dit geldt voor particulieren en bedrijven.

 

Bij Ongediertewinkel vindt u ook veel producten die ook door professionele ongediertebestrijders worden toegepast. Zo zijn onze houtwormbestrijdingsmiddelen hetzelfde en ook ons muizengif is hetzelfde alleen kunnen ongediertebestrijders dit in grotere verpakkingen inkopen. Ook onze producten in de vogelwering zijn natuurlijk hetzelfde want dit mag door iedereen toegepast worden. Een ander voordeel is dat wij ook het beste product tegen muizen in ons assortiment hebben, namelijk de muizen lijmplanken en die mogen niet gebruikt worden door ongediertebestrijders. Waar het dus eigenlijk op neer komt is dat u hetzelfde kan doen om ongedierte te bestrijden alleen is het veel voordeliger als u het zelf doet.

Zelf muizen bestrijden

Muizen bestrijding

Bekijk aanbod
Ratten bestrijden

Ratten bestrijding

Bekijk aanbod
Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijding

Bekijk aanbod
Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijding

Bekijk aanbod

Ongediertebestrijding

Echt alles om de ongedierte bestrijding zelf te doen vind u in onze uitgebreide webwinkel! Ongedierte is onhygiënisch, gevaarlijk voor de gezondheid en daarnaast zijn er ook vele soorten ongedierte die kunnen steken zoals wespen, muggen en bedwants. Bekijk dus snel wat u kan doen en zorg voor de juiste bestrijding van ongedierte.

Ongedierte bestrijding

Ongedierte bestrijding door te weren

Een belangrijk onderdeel bij de ongediertebestrijding is dat u het ongedierte gaat weren. Dit betekend dat u voorkomt dat ongedierte nog naar binnen komt. Als u hier namelijk nik aan doet is het dweilen met de kraan open. U kan bijvoorbeeld muizenvallen neerzetten maar als ze de hele tijd naar binnen blijven komen heeft het natuurlijk weinig zin.

 

In onze webwinkel kan u terecht om diverse soorten ongedierte te weren. Zo hebben wij meerdere producten om muizen te weren maar ook veel om ratten buiten de deur te houden. Heeft u last van insecten? Dan is het verstandig om horren te plaatsen zodat ze niet meer naar binnen kunnen komen. Ook tegen vogels hebben wij veel producten, vogels mag u natuurlijk niet met gif bestrijden en die mogen alleen maar geweerd worden.

 

Ook kan u denken aan een preventieve ongedierte bestrijding. Dan gaat u dus ongedierte bestrijden al voor u de overlast ervaart. Dit kan bij houtworm en boktor, dan gaat u het hout al behandelen voor er activiteit is. Dit gebeurd vaak als er gipsplaten of iets anders voor het hout geplaatst worden en u er later niet meer bij kan komen.

Zelf ongedierte bestrijden

Zelf de ongedierte bestrijding uitvoeren heeft dus veel voordelen en is een stuk goedkoper dan een professionele ongediertebestrijder langs te laten komen!

 

  • Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Achteraf betalen
Ongediertebestrijding zelf doen
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Ongedierte Blog

In onze uitgebreide collectie artikelen delen wij met passie onze diepgaande kennis en expertise over het effectief bestrijden van ongedierte. Door onze blogs te lezen, krijg je waardevolle inzichten en adviezen over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen en oplossingen voor verschillende soorten ongedierte.
Bekijk alle blogs

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

Veelgestelde vragen

Ga naar de veelgestelde vragen pagina voor handige oplossingen. Bespaar tijd en krijg direct antwoord op je vragen. Of je nu wilt weten hoe je ongedierte kunt voorkomen of welk product het beste is voor jouw situatie, onze uitgebreide FAQ-sectie biedt eenvoudige en directe hulp voor al je vragen!
Veelgestelde vragen

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

© Ongediertewinkel - 2024