5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Vogelwering bij zonnepanelen

Waarom is het belangrijk om vogels op zonnepanelen te bestrijden?

Het is belangrijk om vogels op zonnepanelen te bestrijden omdat ze schade kunnen aanrichten aan de panelen. Vogels kunnen bijvoorbeeld de bedrading van de panelen beschadigen of de omvormer aantasten. Daarnaast kan het nestelen van vogels op de panelen leiden tot verstopping van de dakgoot en afvoerpijpen, wat kan resulteren in waterschade.

 

Welke maatregelen kunnen genomen worden om vogels op zonnepanelen te bestrijden?

Er zijn verschillende maatregelen die genomen kunnen worden om vogels op zonnepanelen te bestrijden. Een veelvoorkomende maatregel is het plaatsen van vogelpinnen. Dit zijn dunne pinnen die op de randen van de zonnepanelen worden geplaatst, waardoor vogels geen grip hebben om te landen. Een andere optie is het plaatsen van vogelnetten. Deze netten worden over de zonnepanelen gespannen, waardoor vogels er niet meer kunnen landen en nestelen.

 

Op deze pagina vind u de beste producten om zelf uw zonnepanelen te beschermen tegen vogels. Deze bescherming komt in de vorm van fysieke barrières en vogelverjagers.

© Ongediertewinkel - 2024