5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Vliegen overlast in een bedrijf

Hoe vliegen uw bedrijf kunnen schaden

Vliegen zijn niet alleen vervelend, ze kunnen ook schade aanrichten aan uw bedrijf. Zo kunnen ze bijvoorbeeld bacteriën en virussen verspreiden, wat kan leiden tot ziekte bij klanten en werknemers. Als uw bedrijf voedsel produceert of verkoopt, kunnen vliegen de hygiëne van uw producten in gevaar brengen door erop te landen en bacteriën over te brengen. Bovendien kunnen vliegen in grote aantallen een onhygiënisch gevoel geven aan uw klanten en werknemers, wat de reputatie van uw bedrijf kan schaden.

 

Hieronder vind u de beste producten om in het bedrijf zo snel mogelijk van uw vliegenplaag af te komen. De keuzes zijn gebaseerd op feedback van onze klanten en onze eigen jarenlange ervaring.

1. Met kleefplatenlampen

Kleefplatenlampen werken van alle soorten vliegenbestrijdingsmiddelen het beste. Dit komt door de zeer efficiënte lijmlaag en de krachtige UV lampen. De UV lampen trekken vliegen aan richting de lamp. Achter de lampen hangt een kleefplaat waar vliegen vervolgens tegenaan zullen komen en zullen blijven plakken. Voor deze lampen zijn ook losse kleefplaten verkrijgbaar.

Alle kleefplatenlampen

2. Met elektrische vliegenlampen

Elektrische vliegenlampen zijn ook een goede oplossing voor vliegenoverlast. Ze zijn een wat optie en komen ook in wat meer verschillende maten. Zo zijn er lampen voor kleine kantoorruimtes maar ook grotere voor bijvoorbeeld magazijnen of kantines. Ook deze lampen trekken vliegen aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen vliegen tegen het spanningsrooster aankomen en een dodelijke schok krijgen. Voor al onze vliegenlampen zijn ook reservelampen te koop.

Alle elektrische vliegenlampen

3. Met sprays tegen vliegen

Met sprays tegen vliegende insecten kunt u vliegen bestrijden in de hele kamers en ruimtes. U begint door alle ramen en deuren dicht te doen. Spuit vervolgens vanuit het midden van de ruimte om u heen in elke hoek van de ruimte. Na een spuitbehandeling houd u de ruimte 10 minuten lang dicht. Vervolgens goed ventileren.

Alle sprays tegen vliegen