5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • Bereikbaar tot 17:00
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Beste producten voor muggen bestrijding

Muggen bestrijden

Als er toch muggen in jouw omgeving zijn, is het belangrijk om deze effectief te bestrijden. Muggen voorkomen kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van horren voor ramen en deuren. Wil je muggen effectief bestrijden? Dat kan met onze insectenlampen en muggenstekkers.

 

Bij Ongediertwinkel.nl vind u de beste artikelen om deze insecten zelf te kunnen bestrijden. We hebben de meest geschikte producten hieronder voor op u op een rijtje gezet.

1. Met muggensprays en gif

De beste manier om zo snel mogelijk van muggen af te komen is door de ruimte te behandelen met een spray tegen vliegende insecten. Heeft u bronnen van stilstaan water dan kunt u gebruik maken van Paraffine olie. Dit vormt een laag op het water dat alle muggenlarven dood.

 

De spray gebruikt u door eerst alle ramen en deuren dicht te doen. Vervolgens spuit u vanuit het midden van de ruimte richting alle hoeken. Na het spuiten laat u het 10 minuten intrekken voordat u alles weer opengooit en goed laat ventileren.

2. Met Muggenlampen of een Muggenverjager

Muggenlampen kunnen ook helpen om muggen te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode motten verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de muggen aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

 

Een muggenverjager kan met specifieke frequenties de muggen weghouden uit omgeving.

© Ongediertewinkel - 2024