5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Beste producten tegen oven, papier en zilvervisjes

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn kleine insecten die zich voeden met organisch materiaal zoals papier, lijm en textiel. Ze zijn vaak te vinden in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en kelders. Om zilvervisjes te bestrijden is het belangrijk om hun leefomgeving onaantrekkelijk te maken. Dit kan door ervoor te zorgen dat vochtige plekken worden gedroogd en ventilatie in deze ruimtes wordt verbeterd. Daarnaast kunnen er zilvervisjesvallen worden gebruikt om ze te vangen en te verwijderen. Het is ook belangrijk om de oorzaak van het vochtprobleem aan te pakken om te voorkomen dat deze beestjes terugkomen.

 

Hieronder vind u de door ons samengestelde lijst met beste producten tegen zilver, oven en papiervisjes.

1. Met zilvervisjesspray

De beste manier om zilvervisjes en zijn varianten te bestrijden is doormiddel van een gifspray. Omdat deze kleine insecten zich graag verstoppen in kiertjes en gaten is een spray met spuitlans de beste oplossing. U kunt zo gemakkelijk op deze plekjes komen. Vervolgens blijft dit gif voor 6 weken actief. U kunt uw ruimtes hiermee dus voor langere tijd beschermen.

2. Met kleefvallen

Kleefvallen kunnen overal gemakkelijk worden weggelegd en vangen snel veel van de zilvervisjes weg. De lijmlaag is meestal voorzien van een lokstof die specifiek is gericht op het aantrekken van zilvervisjes en zijn varianten. Kleefvallen kunnen handig zijn als u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren hebt en dus niet met gif kan werken.

3. Met een insectenverjager

Inesctenverjagers zijn apparaten die worden gebruikt om zilvervisjes en andere insecten op een veilige en effectieve manier uit huizen en andere gebouwen te verdrijven. Deze verjagers werken door middel van hoogfrequente geluidsgolven die voor mensen niet waarneembaar zijn, maar voor insecten zeer vervelend zijn en hun zenuwstelsel aantasten.

Het gebruik van ultrasone verjagers tegen zilvervisjes biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere methoden voor ongediertebestrijding. Ten eerste zijn ze veilig en milieuvriendelijk, omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten en geen gevaar vormen voor mensen of huisdieren. Ten tweede zijn ze gemakkelijk te gebruiken en vereisen ze geen speciale kennis of training om effectief te zijn.

 

Al met al zijn ultrasone verjagers een veilige, milieuvriendelijke en gemakkelijke manier om zilvervisjes te bestrijden. Het kan echter wel enige tijd duren voordat het effect merkbaar is, dus het is belangrijk om geduldig te zijn en de verjagers en andere methoden consistent te blijven gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken.

© Ongediertewinkel - 2024