5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • Bereikbaar tot 17:00
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Beste producten tegen vlooien

Vlooien effectief bestrijden

De eerste stap om vlooien te bestrijden is het behandelen van je huisdier. Er zijn verschillende producten op de markt, zoals vlooienhalsbanden, sprays en druppels, die effectief kunnen zijn bij het doden van vlooien op je huisdier. Daarnaast is het van belang om grondig je huis te reinigen en kun je vlooienbestrijdingsmiddel inzetten te voorkomen dat vlooien eitjes leggen in jouw huis.

 

Hieronder vind u een door ons samengestelde lijst met de beste producten om vlooien te bestrijden.

1. Met strooibaar en vloeibaar gif

Met vloeibaar en strooibaar gif kunt u gemakkelijk oppervlaktes behandelen. Dit trekt vervolgens kruipende insecten zoals vlooien aan. Deze zullen hier snel aan dood gaan. Door de lange nawerking bied dit gif ook voor langere tijd bescherming.

2. Met sprays tegen vlooien

Vlooien kunnen ook goed worden bestreden met een spray tegen kruipende insecten. Vlooien gaan al snel in uw meubels en vloeren zitten. Met deze sprays kunt u gericht alle naden en kieren behandelen en tot wel 6 weken beschermen tegen vlooien.

3. Met insectenverjagers

Deze elektronische apparaten zijn ontwikkeld voor het verjagen van insecten en andere soorten ongedierte. Ook vlooien zullen wegblijven uit het bereik van frequenties en signalen van de verjagers. Deze apparaten steekt u in het stopcontact en werken met ultrasone, elektromagnetische en soms ook ioniserende signalen.

© Ongediertewinkel - 2024