5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 2 - De beste producten tegen insecten op bomen en planten

Insecten op bomen en planten bestrijden

Insecten die bomen en planten aanvallen kunnen grote schade veroorzaken aan het gebladerte, de bloemen en de vruchten. In sommige gevallen kunnen insecten zelfs de dood van een plant of boom veroorzaken. Het bestrijden van insecten op bomen en planten kan een lastige taak zijn, maar er zijn verschillende effectieve methoden beschikbaar om deze plaaginsecten te bestrijden.

 

Op deze pagina vind u alles wat u nodig heeft om deze overlast zelf aan te pakken en uw bomen en planten langdurig te beschermen.

Buxusmotten bestrijding

De rups van de Buxusmot kan uw buxus helemaal kaal vreten als u deze onbehandeld laat. De volwassen mot legt namelijk maar liefst 800 eitjes per keer. U kunt uw buxus beschermen doormiddel van blad beschermende vloeistoffen en speciale Buxuskuren. Deze vloeistoffen zijn met drukspuiten op uw Buxus aan te brengen. Daarnaast kunt de volwassen motten vangen met Buxusmotten vallen.

Alles tegen Buxusmotten

Slakken

Ook slakken kunnen op planten en bomen flinke vreetschade aanrichten. Met onze slakkenvallen en strooibare slakkengif kunt u deze dieren gemakkelijk zelf bestrijden. De slakkenval plaats u in de grond bij de overlast locaties. De korrels kunt u het best s ’avonds strooien omdat slakken voornamelijk nachtdieren zijn. Na het eten van deze korrels zullen slakken stoppen met het vreten aan planten en verdwijnen uit uw tuin.

Alles tegen slakken

Eikenprocessierups

De Eikenprocessierups is een relatief nieuwe lastpost in ons land. Door de stijging van de temperatuur zal de overlast van deze rupsen alleen maar meer toenemen. Met onze speciale eikenprocessiemottenval kunt u ervoor zorgen dat de insecten zicht niet meer kunnen voortplanten. Naast deze val zijn er ook producten te vinden die uw planten direct kunnen beschermen door het opspuiten van middelen tegen bladinsecten.

Alles tegen Eikenprocessierups

© Ongediertewinkel - 2024