5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Hout aantastende insecten in boederijen

1. Met complete pakketten

Voor de vaak grote oppervlaktes van hout in boerderijen zijn complete pakketten voor hout aantastende insecten de beste optie. In deze pakketten zit alles wat u nodig heeft om meteen aan de slag te kunnen met de behandeling.

 

Zorg voor het opspuiten van het bestrijdingsmiddel dat uw hout schoon is en dat alle lagen lak en verf zijn verwijderd. Vervolgens spuit u ongeveer 250 ml houtworm bestrijdingsmiddel per m2 hout. Hierna laat u het middel 24 uur intrekken. Na het intrekken laat u de ruimte een aantal uur ventileren.

Alle complete pakketten

2. Met houtinjectietechniek

In boerderijen zijn er vaak ook zeer dikke houten balken te vinden. Deze maken vaak onderdeel uit van dragende constructies, en zijn daarom belangrijk om te beschermen. Voor een houtwormbehandeling in dikke balken of extra harde houtsoorten is een oppervlaktebehandeling soms niet voldoende. In deze gevallen maakt u gebruik van onze producten voor houtinjectietechniek.

 

Dit houd in dat u houtwormbestrijdingsmiddel onder hoge druk in het hout spuit doormiddel van pluggen. U boort om de 15 cm gaten in het hout voor de pluggen. Vervolgens slaat u deze in het hout. Met het houtinjectie apparaat kunt vervolgens het middel onder hoge druk inspuiten. De houtinjectiepluggen zorgen er voor dat het middel vervolgens in het hout blijft door een balafdichting.

3. Met houtworm bestrijdingsmiddelen

Mocht u alle bijbehorende bescherming en hulpmiddelen voor een houtwormbehandeling al in huis hebben dan kunt u bij ons ook losse vaten houtworm bestrijdingsmiddel aanschaffen. Voor de vaak grote oppervlaktes aan hout in boerderijen raden we de grotere verpakkingen van onze houtwormmiddelen aan. Deze middelen worden verkocht per 5 liter of zelfs per 20 liter. U vind bij ons de merken Embasol, Perfacs en Embalan.

Alle bestrijdingsmiddelen

© Ongediertewinkel - 2024