• Grootste van Nederland en België
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Fruitvliegjes bestrijden

Een fruitvliegjes spray is een uitstekend middel tegen het bestrijden van fruitvliegjes. Tijdens de zomer hebben veel mensen er last van. Het is dan soms lastig om dit tegen te houden. Fruitvliegjes worden aangetrokken door gistend of rottend eten. Dit gebeurt al snel in een vuilnisbak die niet goed schoon gehouden wordt of wanneer het vuilnis niet snel genoeg weggedaan wordt. Een fruitvliegjes spray kunt u als spuitbus in verschillende varianten kopen. Ook hebben wij andere middelen waar u uit kunt kiezen.

 

  • Val
  • Vliegenlamp
     

Als u liever geen fruitvliegjes spray wilt gebruiken, dan kunt u bijvoorbeeld voor een val kiezen. Het lokmiddel dat hierin zit is heel effectief tegen fruitvliegjes. U kunt bij ons ook terecht voor de navulling.

 

Wij hebben de belangrijkste vraag voor u beantwoord en de populairste producten op een rijtje gezet:

 

 

Fruitvliegjesval

De beste variant van fruitvliegjes spray

Als u ons assortiment bekijkt, dan ziet u dat wij verschillende varianten hebben van de fruitvliegjes spray. Wilt u bijvoorbeeld een natuurlijke spray? Of kiest u voor een versie met een bepaalde geur? Dit zijn allemaal dingen waar u uit kunt kiezen.

 

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

Klantenservice
Luxan tegen fruitvliegjes

Kom van de fruitvliegjes af

Niets is zo vervelend als het hebben van een plaag van een bepaald insect. Of het nu fruitvliegjes zijn, muggen wespen of vliegen, een ding is belangrijk: u wilt er zo snel mogelijk vanaf komen. En daar zijn de verschillende middelen die wij verkopen goed voor. Neem daarom nu nog een kijkje en maak uw keuze!

 

 

Naar alle producten
Naar boven