5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • vrijdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Embasol

Op deze pagina vindt u alle informatie over Embasol houtwormdood. Embasol werkt tegen alle houtborende insecten en dus ook tegen houtworm en boktor. Bij Ongediertewinkel.nl is dit product gemakkelijk te bestellen maar natuurlijk kan u in onze webwinkel terecht voor nog meer producten tegen houtworm en boktor.

 

Wie Embasol Houtwormdood gebruikt voor de bestrijding van houtworm of boktor, is in één keer van de problemen af. Houtwormen en boktor kunnen immers je mooie houten voorwerpen of zelfs dragende balkconstructies vernielen, door een houtworm aanpak met Embasol Houtwormdood reken je af met dit ongedierte.

Alle bestrijdingsmiddelen
Embasol
Embasol

Houtworm en boktor bestrijden met Embasol

Wie zelf zijn houtworm of boktor bestrijding wil aanpakken, is vaak geneigd dit te doen met petroleum, een houten voorwerp langdurig invriezen of het in een oven stoppen. Dit zijn van die typische methodes tegen houtworm en boktor waar nadelen aan kleven. Zo kan de ovenbehandeling brand veroorzaken, en het petroleum bereikt alleen het bovenste oppervlak van het hout.

 

Embasol kopen doe je bij Ongediertewinkel.nl

Hoewel Embasol een chemisch product is, hoeft je je geen zorgen te maken over je gezondheid of die van je gezinsleden of huisdieren. De werkzame stof Permethrin is namelijk in een hoeveelheid van 2 gram per liter toegevoegd, waardoor de risico’s verwaarloosbaar zijn.

 

Hoe bestrijdt je houtworm?

Met Embasol kun je eenvoudig zelf houtworm bestrijden. Het hout moet eerst van stof, vuil een boormeel ontdaan worden, vervolgens kunt u de Embasol aanbrengen op het hout. Het wordt geadviseerd om dit met een drukspuit te doen zodat alles goed verdeeld wordt.

 

Embasol kent een nawerking van maar liefst tien jaar

Dit houtwormbestrijdingsmiddel is meteen gereed voor gebruik en kent een nawerking van maar liefst tien jaar. Wel zijn er voorafgaand aan het gebruik van dit bestrijdingsmiddel tegen houtworm en boktor een paar handelingen noodzakelijk: aanslag, stof en boormeel moet vooraf verwijderd worden. In het geval van boktor moet je de boorgangen opensteken en met een staalborstel het aanwezige boormeel zo veel mogelijk uitborstelen, zodat de Embasol zo goed mogelijk in het hout kan doordringen. Ook moeten eventuele verf-, beits- of laklagen worden verwijderd.

 

Om dit middel tegen houtworm en boktor zo effectief mogelijk te kunnen inzetten, raden wij je aan een speciale drukspuit te gebruiken. Deze zal het gelijkmatig en doelmatig verspreiden, zodat je gegarandeerd bent van het beste resultaat. Ook is het mogelijk om dit middel aan te brengen met een kwast of verfroller. Als je binnenshuis werkt met dit houtwormbestrijdingsmiddel, raden we je aan om een oogmasker of halfgelaatsmasker op te zetten. De spuit en de maskers kun je evenals de Embasol kopen bij Ongediertewinkel.nl.

De beste houtworm bestrijdingsmiddelen

Embasol aanbrengen is heel eenvoudig

Het aanbrengen van de Embasol is in feite zeer eenvoudig, elke doe-het-zelver zal dit klusje kunnen verrichten. Voor de zekerheid is het goed om na een verloop van een jaar nog eens te controleren of de houtworm en boktor écht vertrokken is. Mocht er nog een aanwezigheid van deze beestjes zijn, dan adviseren wij om lokaal nog wat te spuiten, bijvoorbeeld op de plekken waar u nog boormeel heeft aangetroffen.

 

Embasol waar te koop? Bij Ongediertewinkel.nl is verkrijgbaar in een dosering van 5 en 25 liter. Vanzelfsprekend is 25 liter Embasol voordeliger, maar het best kun je vooraf een inschatting maken hoeveel je nodig hebt. Als standaard geldt dat voor 4 vierkante meter één liter nodig is.

Embasol houtwormdood
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Volumekortingen

Ontdek hoe je voordeliger ongedierte bestrijdt! Onze staffelkortingen bieden besparingen bij grotere bestellingen, waardoor je geld bespaart terwijl je jouw voorraad aanvult met hoogwaardige producten tegen gereduceerde prijzen. Onze volumekortingen maken effectieve oplossingen betaalbaarder!
Staffelkortingen

Ongedierte Blog

In onze uitgebreide collectie artikelen delen wij met passie onze diepgaande kennis en expertise over het effectief bestrijden van ongedierte. Door onze blogs te lezen, krijg je waardevolle inzichten en adviezen over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen en oplossingen voor verschillende soorten ongedierte.
Bekijk alle blogs

Top deals

Ontdek nu alle topaanbiedingen van Ongediertewinkel.nl! Onze prijzen zijn al scherp, maar met de extra kortingen tot wel 25% profiteer je nog meer. Bespaar op effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding en maak jouw omgeving snel en betaalbaar vrij van ongewenste gasten!
Alle aanbiedingen

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

© Ongediertewinkel - 2024