Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • Bereikbaar tot 17:00
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Ontdek de best beoordeelde ongediertewinkel van Nederland, al 20 jaar uw specialist.

Al meer dan 20 jaar een echt familie bedrijf die zowel particuliere als zakelijke klanten van hun ongedierteprobleem af helpt. Bij Ongediertewinkel.nl kunt u er vanuit gaan dat wij de beste producten geselecteerd hebben zodat u er zeker van bent dat de kwaliteit goed is!

Contact opnemen
Vestiging van Ongediertewinkel.nl
20+ jaar ervaring!

Onze missie

“Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van ongediertebestrijding. Met ons professionele team van experts staan wij altijd paraat om met onze producten elk soort ongedierte effectief te kunnen bestrijden. Of het nu gaat om muizen, ratten, houtworm, vogelwering, kakkerlakken, mieren, wespen, bedwantsen of ander ongedierte, wij hebben de kennis en ervaring in huis om het probleem samen met u op te lossen.”

Roy Rijkers – Eigenaar Ongediertewinkel.nl

Over Ongediertewinkel.nl

Onze kernwaarden

Vakkennis

Bij Ongediertewinkel.nl kunt u ervan uitgaan dat wij de juiste vakkennis in huis hebben en daardoor het beste advies geven.

Specialist

Onze webwinkel is al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van producten tegen ongedierte, waarmee u het probleem zelf oplost.

Kwaliteit

Alle producten uit ons assortiment zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit in huis haalt.

Snelheid

Bij overlast van ongedierte weten wij als geen ander dat snelheid belangrijk is, zodat u snel kunt genieten van een ongediertevrije omgeving.

Ons team

Ons deskundige team is op de hoogte van de nieuwste wetgeving, ongedierteproducten en methoden om ongedierte snel te bestrijden. Ons team is getraind om efficiënt met u mee te denken, met als doel om uw werk- of leefomgeving weer volledig vrij van ongedierte te maken.

 

Naast onze expertise in ongediertebestrijding streven we er ook naar om een uitstekende service aan onze klanten te bieden. We begrijpen hoe vervelend en verstorend een ongedierteplaag kan zijn, en daarom zorgen we voor een snelle levering van onze producten. We willen u zo snel mogelijk voorzien van de benodigde middelen om het probleem zelf aan te pakken, indien u dat wenst.

Ongediertewinkel Team

De vestiging

Zoals u eerder hebt gelezen, is het bedrijf op een zolderkamer begonnen met een klein magazijn in een slaapkamer. Dat was 20 jaar geleden, en destijds was de online markt natuurlijk nog niet zoals die nu is. De producten tegen ongedierte uit ons assortiment zijn niet zo gemakkelijk verkrijgbaar bij een winkel in de buurt, en om ervoor te zorgen dat iedereen kan beschikken over de beste producten tegen ongedierte, is er Ongediertewinkel.nl.

 

Na 3 verhuizingen en de ontwikkelingen in de online wereld zijn wij trots op onze huidige locatie, maar dat waren we natuurlijk ook op de vorige locaties. Iedere klant is welkom, wij adviseren u graag en als u niet uit de buurt komt, kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer 072-5324507 of stuur een e-mail naar [email protected] en onze specialisten helpen u graag verder!

Vestiging van Ongediertewinkel.nl

Ons magazijn

Het magazijn van de Ongediertewinkel is een belangrijke locatie waar alle producten tegen ongedierte worden opgeslagen, ingepakt en verzonden. Ons magazijn zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is van elk product, zodat klanten altijd een ruime keuze hebben en snel geholpen kunnen worden.

 

Klanttevredenheid is een belangrijk aspect van het magazijnbeheer. Het magazijnteam werkt nauw samen met ons webshopteam om ervoor te zorgen dat de voorraad altijd up-to-date is en dat klanten snel en efficiënt geholpen kunnen worden.

 

Kortom, het magazijn van de Ongediertewinkel is verantwoordelijk voor het beheren en opslaan van een breed scala aan producten tegen ongedierte.

Magazijn van Ongediertewinkel

Zakelijke oplossing

Ongediertewinkel besteedt veel aandacht aan haar zakelijke klanten. Omdat professionele ongediertebestrijding steeds duurder wordt en ongediertebestrijders steeds minder mogen doen, bieden wij tegenwoordig een totaalpakket aan dat volledig voldoet aan alle wettelijke eisen en het IPM-systeem. Wenst u hier meer informatie over, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze zakelijke pagina.

 

De wetgeving is in 2023 voor de professionele ongediertebestrijding veranderd, waardoor ongediertebestrijdingsbedrijven zich verplicht moeten houden aan het Integrated Pest Management-systeem. Dit betekent voor u dat muizen, ratten en andere knaagdieren in uw bedrijf niet direct met bestrijdingsmiddelen zoals muizen- of rattengif bestreden mogen worden.

 

De overheid heeft bepaald dat de professionele ongediertebestrijder moet werken volgens de Integrated Pest Management (IPM)-methode, waardoor het bestrijden van ongedierte binnen uw bedrijf moeilijker wordt. Voor de professionele ongediertebestrijder ligt nu de nadruk op het voorkomen van ongedierteoverlast, in plaats van het probleem te bestrijden.

 

Ons team van ervaren specialisten kan u helpen bij elk ongedierteprobleem. Of het nu gaat om het voorkomen en/of aanpakken van technische problemen met ongedierte, wij kunnen u helpen uw bedrijf ongediertevrij te houden.

 

Duurzaamheid

Bij Ongediertewinkel hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid. We bieden een scala aan milieuvriendelijke producten die effectief zijn bij het bestrijden van ongedierte, zonder schadelijke chemicaliën of bijwerkingen. We streven naar een evenwicht tussen effectiviteit en respect voor het milieu, zodat u met een gerust hart kunt kiezen voor onze producten.

 

Als leverancier van professionele producten tegen muizen en ratten bieden we een breed assortiment aan weringsmiddelen, vallen, lokmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effectiviteit en veiligheid, zodat u kunt vertrouwen op de beste resultaten.

 

U bent altijd welkom!

Vragen? Wij helpen u graag

Adresgegevens Kantoor & Magazijn

De Oude Werf 56 1851 PW Heiloo T 072 532 4507 E [email protected]

Onze openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

Veelgestelde vragen

Ga naar de veelgestelde vragen pagina voor handige oplossingen. Bespaar tijd en krijg direct antwoord op je vragen. Of je nu wilt weten hoe je ongedierte kunt voorkomen of welk product het beste is voor jouw situatie, onze uitgebreide FAQ-sectie biedt eenvoudige en directe hulp voor al je vragen!
Veelgestelde vragen

Ongedierte Blog

In onze uitgebreide collectie artikelen delen wij met passie onze diepgaande kennis en expertise over het effectief bestrijden van ongedierte. Door onze blogs te lezen, krijg je waardevolle inzichten en adviezen over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen en oplossingen voor verschillende soorten ongedierte.
Bekijk alle blogs

Zakelijk bestellen

Veel bedrijven hebben te maken met ongedierte, en gelukkig hebben wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing beschikbaar. Of je nu behoefte hebt aan een of een bestrijdingsstrategie, op rekening wilt bestellen of een offerte aan wilt vragen, wij zijn er om te helpen. Neem snel een kijkje op onze zakelijke pagina!
Naar zakelijk

© Ongediertewinkel - 2024