5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Ongedierteproducten

Bij Ongediertewinkel.nl vindt u de meeste ongedierteproducten om zelf ongedierte te bestrijden. U heeft dan geen ongediertebestrijder meer nodig en daarnaast is het nog veel voordeliger ook!

 

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Alle ongedierteproducten
Ongedierteproducten
Top producten!

Ongediertewinkel.nl - Het online warenhuis voor alle ongedierteproducten

Voor een goede bestrijding van ongedierte heeft u natuurlijk de juiste producten nodig. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Ongediertewinkel.nl vindt u namelijk de beste en meeste producten tegen ongedierte. Of u nu op zoek bent naar producten tegen knaagdieren zoals muizen of ratten of naar producten tegen ander ongedierte zoals mollen. Al deze producten zijn bij ons verkrijgbaar.

 

De verschillende ongedierte producten

Er zijn natuurlijk verschillende producten om ongedierte te bestrijden. Zo kan u denken aan chemische producten tegen ongedierte maar er zijn ook diervriendelijke producten om een probleem met ongedierte op te lossen.

 

Welke soort ongedierteproducten zijn er?

 

Giftige producten
Gif kan tegen verschillende soorten ongedierte worden ingezet. Het gif tegen muizen en ratten bestaat uit korrels, blokken, en pasta’s. Bij insecten komt het vaker voor dat het gif vloeibaar is. Dit zit vaak in spuitbussen of wordt aangebracht in de vorm van gel.

 

Diervriendelijke producten
Er zijn steeds meer diervriendelijke ongedierteproducten op de markt en deze hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. U kan hierbij denken aan:

 

Producten om ongedierte te weren
Er zijn verschillende producten om ongedierte buiten de deur te houden. Zo hebben wij staalwol of deurborstels die er voor zorgen dat muizen of ratten niet meer naar binnen kunnen komen maar ook de bekende bijenbekjes die er voor zorgen dat muizen en insecten niet meer naar binnen kunnen komen.

 

Producten tegen diverse soorten ongedierte

Er zijn natuurlijk diverse soorten ongedierte en voor elk ongedierteprobleem kan u bij ons terecht. Ongediertewinkel.nl is al meer dan 20 jaar de webwinkel met de meeste producten tegen ongedierte. Bij ons staat de klant op de eerste plaats en door onze lange ervaring hebben wij een assortiment samen gesteld waarvan wij zeker zijn dat dit de beste ongedierteproducten zijn!

Zelf muizen bestrijden

Muizen producten

Bekijk aanbod
Ratten bestrijden

Ratten producten

Bekijk aanbod
Houtworm bestrijden

Houtworm producten

Bekijk aanbod

Ongedierte producten

Echt alle ongedierteproducten om de ongedierte bestrijding zelf te doen vind u in onze webwinkel! Iedereen weet natuurlijk wel dat ongedierte de nodige risico’s met zich mee kan brengen zoals ziektes.

 

Ook is het natuurlijk erg onhygiënisch om last van ongedierte te hebben. Kijk dus snel in ons ruime assortiment voor de beste producten tegen ongedierte!

Ongedierte producten

Hoe kiest u de juiste ongedierteproducten?

Er zijn natuurlijk hartstikke veel producten tegen ongedierte en dat maakt het wel is lastig om een goede keuze te maken. Bij Ongediertewinkel kan u er in ieder geval vanuit gaan dat alle producten in ons assortiment van goede kwaliteit zijn en dat als wij te veel klachten krijgen over bepaalde producten deze verwijderd worden uit ons assortiment.

 

Wat belangrijk is om een goede keuze te maken uit alle ongedierte producten die wij in ons assortiment hebben is dat u beseft hoe u een bepaald soort ongedierte wilt bestrijden. Dit kan namelijk op verschillende manieren. Ook kan het zijn dat u ongedierte op een diervriendelijke manier wilt bestrijden, dit is natuurlijk beter voor het milieu en het ongedierte dat u gaat bestrijden heeft geen stress. In de praktijk komt het er alleen vaak wel op neer dat de niet diervriendelijke producten effectiever zijn maar deze keuze laten wij aan onze klanten.

 

Wij hebben ons assortiment met alle producten tegen ongedierte dus ingevuld op basis van kwaliteit maar natuurlijk willen wij ook de prijzen zo laag mogelijk houden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar leveranciers van over de hele wereld. Zo hebben onze klanten dus de beste ongedierteproducten en dat voor de juiste prijs!

Alles tegen ongedierte

Er zijn dus veel voordelen als u producten bestelt bij Ongediertewinkel en het is een stuk voordeliger dan een professionele ongediertebestrijder langs te laten komen!

 

  • Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Achteraf betalen
Ongedierte bestrijden met producten

Zijn er ook professionele ongedierte producten verkrijgbaar?

Natuurlijk hebben mensen vaak het idee dat de ongedierteproducten die professionele bestrijders gebruiken vaak beter zijn dan de producten die verkrijgbaar zijn voor particulieren. Bij sommige producten is dit inderdaad het geval.

 

Professionele ongediertebestrijders mogen vandaag de dag ook steeds minder gebruiken en wat ook vaak voor komt is dat ze dezelfde producten hebben alleen dan in grotere verpakkingen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij muizen en rattengif, voor particulieren is dit vaak verkrijgbaar in verpakkingen die niet meer dan 200 gram bevatten maar professionele bestrijders kunnen dit bestellen in emmers van een paar kilo. Het is alleen bij particulieren wel zo dat ze een onbeperkt aantal van deze kleine doosjes mogen bestellen.

 

Ook zijn al onze producten tegen houtworm en boktor hetzelfde als de producten die professionele bestrijders gebruiken. Zo weet u zeker dat het effectief is en dat u een krachtig middel in huis haalt. Daarnaast zijn alle producten om ongedierte te weren voor iedereen toegestaan en die vindt u dan ook zeker terug in onze webwinkel.

 

Heeft u dus problemen met ongedierte en bent u op zoek naar de beste ongedierteproducten? Bekijk dan onze uitgebreide webwinkel en zorg dat u op een snelle en effectieve manier van uw ongedierteprobleem af komt!

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

Top deals

Ontdek nu alle topaanbiedingen van Ongediertewinkel.nl! Onze prijzen zijn al scherp, maar met de extra kortingen tot wel 25% profiteer je nog meer. Bespaar op effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding en maak jouw omgeving snel en betaalbaar vrij van ongewenste gasten!
Alle aanbiedingen

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Volumekortingen

Ontdek hoe je voordeliger ongedierte bestrijdt! Onze staffelkortingen bieden besparingen bij grotere bestellingen, waardoor je geld bespaart terwijl je jouw voorraad aanvult met hoogwaardige producten tegen gereduceerde prijzen. Onze volumekortingen maken effectieve oplossingen betaalbaarder!
Staffelkortingen

© Ongediertewinkel - 2024