5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • vrijdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Vliegen in huis bestrijden

1. Met vliegensprays of een vliegenverjager

De meest effectieve manier om vliegen in huis te bestrijden is gebruik maken een spray tegen vliegende insecten. De spray gebruikt u door eerst alle ramen en deuren dicht te doen. Vervolgens spuit u vanuit het midden van de ruimte richting alle hoeken. Na het spuiten laat u het 10 minuten intrekken voordat u alles weer opengooit en goed laat ventileren.

 

Onze vliegenverjager is een goede manier om ook voor de lange termijn vliegen te weren uit uw woonruimtes. Dit apparaat doet u in een stopcontact en zend vervolgens frequenties uit die vliegen vervelend vinden. Ze zullen daarom ook op afstand blijven.

Alle sprays en verjagers

2. Met vliegenlampen

Vliegenlampen zijn zeer effeciente vliegenbestrijders. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode vliegen verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de vliegen aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster. Om vliegen nog makkelijker aan te trekken kunt u gebruik maken van onze vliegentraktatie. Dit plaats u in de daarvoor bestemde plek in de vliegenlamp.

 

Naast elektrische vliegenlampen vind u bij ons ook kleefplaatlampen. Deze zijn voor geschikt grotere vliegenplagen. Losse kleefplaten zijn ook te koop.

Alle vliegenlampen

© Ongediertewinkel - 2024