5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Top 3 beste producten voor motten bestrijding

1. Met mottenvallen

Mottenvallen komen in verschillende vormen en maten. Ze werken meestal doormiddel van een  een kleefstrook waar ze aan blijven plakken of met en ingang waar motten vervolgens niet meer uit kunnen vliegen. De vallen kunnen vlak worden neergelegd maar zijn ook verticaal aan de muur te plakken. De Black stripe mottenval kan zelfs worden opgehangen. Alle mottenvallen zijn voorzien van een feromoon waarmee motten naar de val worden gelokt.

2. Met sprays tegen motten

Met sprays tegen vliegende insecten kunt u motten bestrijden in de hele kamers en ruimtes. U begint door alle ramen en deuren dicht te doen. Spuit vervolgens vanuit het midden van de ruimte om u heen in elke hoek van de ruimte. Na een spuitbehandeling houd u de ruimte 10 minuten lang dicht. Vervolgens goed ventileren.

 

Met een spuit kunnen ook oppervlaktes worden beschermd of in naden en kieren worden gespoten. Het gif heeft vervolgens en nawerking van ongeveer 6 weken.

3. Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om motten te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode motten verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de motten aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

Alle vliegenlampen

© Ongediertewinkel - 2024